2777
2789
اصلا گوش نده به این حرفا بزار هرچی میخوان جلزوولزکنن..مهم پدرشوهرته که راضیه بهتون کمک کنه...شماهم د ...

فعلا ک هیچی ندادن فک نمیکنم بدن حتی چیزی هم نمیخوام فقط بس کنن این جرفارو حتی تو دعوا گفتن ک رها سر زیاده خواهیش انگشت باباش چلاق شده اخه دو تا از انگشتای بابام قطع شده چیکار به بابای من دارن بی ناموسا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام برو کولی بازی دربیار بگو اگ قرار باشه به ناحق و ازترس عروس وپسرت حق مارو ندی منم تو این زندگی نمیمونم...شوهرتم بگه اگه زنم بره دیگه پسرتون نیستم و خودمو میکشم.... فیلم بازی کنین زرنگ باشین

خب منصرف بشه..مگه گرسنه موندین..بهترنون بازوی خودتونو بخورید مثل اونا صدقه سرزندگی نکنید.

دقیقا جلو صوهرمو خیلی میگیرم ولی باز افتاده رو دنده لج با برادرشوهرم و هر روز به پدرصوهرم میگه مغازنوتو میخوامگ

بعد شوهرم خیلیییی ناراحت شد خیلییی زیاد گرفتم گوشی زو از دستش قطع کردمیکی دو ساعت ک گذشت شوهرم زنگ ز ...

ارتعاش و سطحت رو ببر بالا 

تو اگر طبقه اول باشی سو و صدا هارو واصح میشنوی 

اگر طبقه ۵ باشی نامفهوم میشنوی 

ولی اگر طبقه ۲۰ باشی اصلا نمیشنوی و نمیبینی که اذیت بشی 

اگر حرفم رو بگیری تا تهش رو میخونی 

اونا دارن جلز و ولز میزنن تو چرا ناراحتی 

کیف کن از اینکه دستت جلو پدرشوهرت تاحالا دراز نبوده 

کیف کن که به کمکش نیاز نداری 

کیف کن که خدا به خودتون داده 

این ضرب المثل رو برا خودت تکرار کن 

خدا برا ادم بخواد سلطان محمود خره کیه 

توام برو کولی بازی دربیار بگو اگ قرار باشه به ناحق و ازترس عروس وپسرت حق مارو ندی منم تو این زندگی ن ...

ن من مثل اونا روانی نیستم سر پول نمیتونم این کارارو انجام بدم هیچی هج نمیخوام فقط بیخیالم بشن

فعلا ک هیچی ندادن فک نمیکنم بدن حتی چیزی هم نمیخوام فقط بس کنن این جرفارو حتی تو دعوا گفتن ک رها سر ...

اونا دهنشونو باز کردن فعلا هم قصد بستنشو ندارن ممکنه ازش چیزای بی ربط زیاد بیاد بیرون..هرچی شنیدی بگو به درک مهم اینه که سوختن

اونا دهنشونو باز کردن فعلا هم قصد بستنشو ندارن ممکنه ازش چیزای بی ربط زیاد بیاد بیرون..هرچی شنیدی بگ ...

برادرشوهرم خیلی فحش داد بهم اخه من چیکار به اونا داشتم چچرا پدرشوهرم نزد تو دهنشون برادرشوهرم مریضیشو بهونه کرده هر بلایی سرم میاره

دقیقا جلو صوهرمو خیلی میگیرم ولی باز افتاده رو دنده لج با برادرشوهرم و هر روز به پدرصوهرم میگه مغازن ...

بهش بگو دنبال شرنرو خداکمک کنه بادل خوش پول خودتونو بخورید مغازه پدرشوهرتم پیشکش اونا که گرسنن

اونا هیچ وقت بیخیالت نمیشن پس بزار حقتو بخورن یه ابم روش

یه بار بزادرشوهرم فیلممو میگرفت تو اشپزخونه پدرشوهرم اینا داشتم خم و راست میشدم کار میکردم با استین کوتاه و شلوار فک میکردم واسه هیزی هست امشب متوجه شدم شاید برای پخش کزدن میخواسته اینجور ک ازم متنفرن مطمئنم زنش یتدش میدا

دقیقا جلو صوهرمو خیلی میگیرم ولی باز افتاده رو دنده لج با برادرشوهرم و هر روز به پدرصوهرم میگه مغازن ...

اینکار رو نکن 

یه دعای خیر پدرشوهرت زندگیتون رو میسازه 

ولی اگر دلش بشگنه 

نمیگم نفرین کنه ها 

فقط آه بکشه دیگه ادم تو زندگیش خیر نمیبینه 

الحمدالله که سقف بالا سرتونه و اونقدرام عجله ندارید 

بگذر ید ازش

2810