2777
2789

چه خبره بابا 😆

صبح پاشو یه صبحونه خوشمزه آماده کن برای شوهرت و خودت

بعد رفتنش 

ظرفارو بشور یه ناهار خوشمزه بار بزار

پاشو هرچیز رو بزار سرجاش

اگر جارو لازم بود بکش

یه گردگیری کن

سالاد و چای و ژله آماده کن

به خودت برس 

شوهرت اومد غذا و میوه و چای و ماساژ و بازی دونفره

هفته ای دوبار توالت و حموم و بشور

ماهی یکبارم رو متکای بشور

سالی دوبارم خونه تکونی کن 

به همین راحتی به همین خوشمزگی

اولشه از ناشی گری درمی‌آید به مرور 🤣🤣🤣🤣الان جوگیری 😉🤣

کاش از جو بیام بیرون ولی خونه تمیز باشه همیشه هرچی‌کار میکنم همون اش و همون کاسه دو دقیقه خونه تمیز نمی مونه فکر کن اتاق و جارو و طی میکشم آخر شب شوهرم می‌ره حموم پرز حوله و موهاش و سشوار از روز اول بدتر می‌کنه اتاق و 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوفففف هرچقد کار کنی باز انگار کمه حالاشما اولشه بچم نداری راحتی بچه ک بیاد هرچقدر زحمت بکشی باز خون ...

دقیقا اصلا خونه دو دقیقه تمیز نمی مونه امروز با خودم فکر میکردم میگم اگه قرارع خب تمیز نمی مونه چ لزومی داره آدم خودشو پاره کنه 

کاش از جو بیام بیرون ولی خونه تمیز باشه همیشه هرچی‌کار میکنم همون اش و همون کاسه دو دقیقه خونه تمیز ...

حوله اش نو هستش اینجوریه چند بار شسته بشه خوب میشه ما هم همینیم تازه بچه دار بشی برات عادی میشه 

خونه ای که بچه نداره هر روز جارو میخواد چیکار ؟ با همین فرمون دو سال دیگه فرسوده میشی

همین الاش پاهام داره می ترکه دستام زبر شده ؛؛ آخه خونه سرامیکه منم وسواس فکری دارم رو یه تیکه مو یا پرزی ک رو زمین ببینم احساس خفگی بهم دست میده 

کاش از جو بیام بیرون ولی خونه تمیز باشه همیشه هرچی‌کار میکنم همون اش و همون کاسه دو دقیقه خونه تمیز ...

خونه اس عزیزم موزه که نیس

ادمیزاد داره توش زندگی میکنه

چند تا پرز لباس و چهار تا تار مو کثیفی نیست

واقعا بین تمیزی و وسواس فاصله وجود داره، سعی کن متعادل زندگی کنی 

من معمولا چون دیر می‌خوابیم وقتی پسرم خوابید شروع میکنم به تمیز کاری آشپز خونه و شستن سبنک و دستمال ...

آخ دقیقا دیدی بیرون میری خونه تمیزه دلت میخواد خیلی زودی برگردی خونه اما کثیف بودنی آدم دلش نمیخاد برگرده 😂

چه خبر هر روز؟!وقت و سلامتیت رو از سر راه اوردی؟!بشین کتاب بخون، پادکست گوش بده، برو باشگاه، مدیتیشن ...

باید همین کارو بکنم آخه من خیلی شلخته ام خونه پدریم ک بودم لباس و ... همه یه ور خونه بود حالا میترسم دباره اون مدلی بشم و کلا کار نکنم و شل کنم

زیاد خودمو خسته نمیکنم 

جارو هرسه روز یکبار 

سرویس هم سه چهارروزی یکبار میشورم 

بعد هرآشپزی ظرفارو میشورم و سینک خشک میکنم 

کابینتا و پنجره ها وسایل چوبی هام و درها هروقت ببینم کثیف شد و خاک گرفت تمیز میکنم 

هریک شب درمیان اجاق گازمو تمیز میکنم 

یخچالم هر دوماه یبار تمیز میکنم .خیلی تمیزو مرتب نگه میدارم معمولا دیر کثیف میشه هیچوقت هیچ چیز نشسته ای تو یخچالم نمیذارم و همه غذاها و سبزی تو ظرف دردار که چیزی تو یخچال نریزه 

ملحفه ها و کاور بالش هفته ای یبار میشورم 

پرده هارو سالی۲بار درمیارم میشورم 

مبل هارو سالی یکبار تمیز میکنم 

فرش هم هرسال یبار میدم میشورن

کلا اینجوری نیستم صبح تاشب دستمال به دست تو خونه بگردم .کلییی هم وقت آزاد دارم واسه خودم

آخ دقیقا دیدی بیرون میری خونه تمیزه دلت میخواد خیلی زودی برگردی خونه اما کثیف بودنی آدم دلش نمیخاد ب ...

دقبفا منم همینم 

سرکار میرم قبلش خونه رو مرتب میکنم که به محض ورود با دیدن خونه تمیز خستگیم دربره 

که میام میبینم همسرم وپسرم خونه رو تبدیل به میدون جنگ کردن جیغ جیغ میکنم هر کدوم یه طرف میدوئن تا وسیله هارو جمع کنن

چه خبره بابا 😆صبح پاشو یه صبحونه خوشمزه آماده کن برای شوهرت و خودتبعد رفتنش ظرفارو بشور یه ناهار خو ...

شت منی ک هر روز توالت می‌شورم بنظرم خیلی دارم زیاده روی میکنم دستام کلا زبر شده بخدا 

2810