2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

131 بازدید | 20 پست

سلام مامانای عزیز

کمک میخوام برای از شیر گرفتن بچه م ۲۰ ماهشه

اصلا شیرخشک نمیخوره هرکاری کردم و هیچ جوری تاحالا حتی با کم شدن وعده های شیرش راه نمیاد

به شدت عصبی میشه و گریه میکنه جوری که تا حالا نتوستم حتی شیر شب قطع کنم

شما چکار کردید بچه ها کنار اومدن

خواهش میکنم راه حل بدید 

عجله نکنید، چند ماه آینده تلاش کنید به صورت تدریجی از وعده های کم اهمیت کم کنید و نیز زمان برخی وعده های دشوار رو کمتر کنید و در پایان وعده ی شب حذف شود، در ضمن با گفتن عزیزم تو بزرگتر شدی و می تونی با شیر مامان خداحافظی کنی کودک رو آماده کنید....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجله نکنید، چند ماه آینده تلاش کنید به صورت تدریجی از وعده های کم اهمیت کم کنید و نیز زمان برخی وعده ...

بخدا که جواب نداده 

انگار دیوانه میشع یه وعده ش حذف بشه

بخدا که جواب نداده انگار دیوانه میشع یه وعده ش حذف بشه

همون طور که اشاره کردم عجله نکنید، در حال حاضر با گفتن داستان و... کودک رو آماده کنید تا چند ماه آینده...

نمیدونم چطور بخوابونمش بدون شیر خیلی سخته بخصوص اینوه تا صب چندین دفه ی زیهر بیدار میشه شیر میخواد

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

عجله نکن هنوز وقت داری، ببین من اینطوری از شیر گرفتمش. حدود دو ماه طول کشید. مثلا یه هفته ی اول بچه م که از خواب بیدار میشد تا حدود ساعت ۱۰ صبح بهش شیر نمیدادم. باهاش بازی میکردم با بازی بهش غذا میدادم سر گرمش میکردم که یادش نیفته البته محض احتیاط یه چسب زخمم رو نوکش زده بودم که وقتی میومد میگفتم مامان شیر اوف شده بزار خوب بشه بعد بیا بخور، خلاصه هفته ی بعدش تا ۱۱ صبح بهش شیر ندادم، بعد مثلا تا یک ، بعد تا سه.... همینطوری ادامه دادم که یهو دیگه خودش نخواست و اصلا یادش نیفتاد و نه خودش فهمید کی از شیر جدا شده و نه من

همون طور که اشاره کردم عجله نکنید، در حال حاضر با گفتن داستان و... کودک رو آماده کنید تا چند ماه آین ...

طبیعی انقد گریه وفتی وعده شیرش حذف بشه؟

یعنی باید گریه هاش تحمل کرد اونم مدت طولانی؟

هیچ راهی نداره انقد بچه و مادر اذیت نشن

اینم بگم هر وقت دیدی دیگه کامل از شیر جدا شده برو پیش دکتر زنان و قرص قطع شیردهی بگیر. ببین من نمیدونستم سینه م پر شیر شد و سفت شد و شروع کرد به درد. بعدش که رفتم پیش دکتر بهم گفت باید بعد قطع شیردهی بیایید قرص بدیم که دیگه شیر تولید نشه و جمع نشه که تبدیل به کیست بشه

عجله نکن هنوز وقت داری، ببین من اینطوری از شیر گرفتمش. حدود دو ماه طول کشید. مثلا یه هفته ی اول بچه ...

چه خوب چسب جواب میده ولی اگه بچه منه که میکنه میره شیر میخوره 

امیدوارم بتونم عزیزم

تاحالا که با عقب افتادن شیر کنار نیومده 

لطفاً از چسب زخم، دارو و غیره هرگز استفاده نکنید، سینه ی مادر عشق کودکه....در کودک ترس ایجاد نکنید، صبور باشید و انواع شیر رو در وعده های روزانه بگنجانید، بازی و محبت، داستان های مرتبط، آموزش و سپس کم کردن وعده های روزانه و سپس شیر شب...عجله نکنید....

2810