2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
طبیعی انقد گریه وفتی وعده شیرش حذف بشه؟یعنی باید گریه هاش تحمل کرد اونم مدت طولانی؟هیچ راهی نداره ان ...

آروم باشید و صبور، از وعده های کم اهمیت شروع کنید، اگر حذف آزار دهنده ست زمان رو به تدریج کاهش بدید، در ضمن چند ماه آینده اقدام کنید....الان آماده سازی رو انجام بدید و عجله نکنید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اره متاسفانهشیر خشک تف میکنه و شیشه شیرش پرت میکنه و گریه😭

قدم اول بهتره دو هفته روال قبل رو پیش بگیرید و بعد مجدد تلاش کنید. 

من چون باردار بودم مجبور شدم 18 ماهگی دخترم از شیر بگیرم و از ی ماه قبلش خیلی استرس داشتم، ولی بر خلاف تصورم خیلی خوب کنار اومد. 

دخترم طوری بود که شب تا صبح هر 2 الی 3 ساعت برای شیر بیدار میشد، در طول روز هم زیاد میومد سراغم با اینکه سیر بود براش عادت شده بود. 

برای شروع یک هفته روزها وقتی شیر میخواست، حواسش پرت میکردم بازی می‌کردم، ميبردمش حیاط، خوراکی هایی که دوست داشت میدادم تا درخواستش کم بشه.

بعد یک هفته فقط 3 روز روی سینم چسب زخم زدم، گفتم دیگه شیرش تموم شده،روزا بچه اول با چسب بازی میکرد و با خنده میرفت سراغ بازی.شبا که بهانه شیر رو میگرفت فقط یک وعده که تو خواب عمیق بود یک شب سمت راست رو دادم. شب دوم سمت چپ و شب سوم سمت راست.وقتای دیگه شب بیدار میشد هوشیار تر بود بهش میگفتم تموم شده یا به چسب دست میزد و منصرف میشد بهش پیشنهاد آب میدادم قبول میکرد و میخورد و میخوابید. یا بیشتر اصرار میکرد و میومد شیر بخوره میدید چسب هست و ‌شیر نمیاد در حد 5 دقیقه بی قراری میکرد و بعدش میخوابید. طی سه شب اینجوری شیرش کامل قط کردم و شیر خودمم خشک شد اصلا سینم اذیت نشد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم اول بهتره دو هفته روال قبل رو پیش بگیرید و بعد مجدد تلاش کنید. من چون باردار بودم مجبور شدم 18 م ...

دختر تون شیرخشک میخورد تو این مدت به عنوان جایگزین که راحت پذیرفت؟

ممنون عزیزم از توضیحت

خواهش میکنم

من بخاطر شرایطم مجبور بودم ای شیوه رو انتخاب کنم. 

اگر اصولی بخواهید اقدام کنید، گرفتن شیر نباید کمتر از دوهفته یا بیشتر از یک ماه طول بکشه. ابتدا شیر شب، بعد شیر روز بایستی قط بشه.گریه کودک تا 15 دقیقه رو میشه تحمل کرد.