2777
2789
جآری من به قدری وزززه است و با همه بزادحتم دارم با دخترش هم باردار بشهآخه تو فامیل شون رسم استزندادا ...

واسه من زنعموم در واقع مادر شوهرمه مادر خودش نیستا مادرش فوت کرده و پدرشوهرم مجدد ازدواج کرده و چون پدر شوهرم پولداره حیفش اومد نزائه دوتا زایید دیگه پدرشوهرم اجازه نداد بازم بیاره لوله هاشو بست

یادمه بعد از بستن لوله هاش چقد ناراحت بود اخماش توهم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من زنعموم در واقع مادر شوهرمه مادر خودش نیستا مادرش فوت کرده و پدرشوهرم مجدد ازدواج کرده و چون ...

یک مرد تو فامیلمون بود خودش رفت لوله هاش را بست

زنش همیشه حامله بود. و تو سنین مختلف بچه داشتند 

آقاهه گفته بود از وقتی عروسی کردیم خونه بوی ج ی  ش   میده

گفته بود دلم می خود روزی بشه بیام خونه در حال شستن ک و ن  بچه نباشی 

بعضی خانم ها خیلی استعداد باروری عجیبی دارند .

نی نی سایت از دوره ناصرالدین شاه هم بدتره

دقیقا 😂یادمه قبل این یه کاربری داشتم ۲۳ سالم بود مجرد بودم میومدم میگفتم مجردم میگفتن وااای هنوز ازدواج نکردی فقط اینجا نا امیدی بهم دست میداد اطرافیان خودم میگفتن زوده 😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چون به شدت نگرانم و مظطربم برای ایندم اگه امسال ازدواج کنم نهایت سی سالگی بتونم بچه بیارم فکر میکنم ...

حالا تو یه سر ماجرایی سلامت آقا هم مهمه 

نگران نباش من در آستانه ۳۴ سالگی هستم هیچ مشکلی هم ندارم کل آزمایشا رو انجام دادم ولی شوهرم مشکل اسپرم داره 

دغدغه ت الان بچه ت تو مجردی !اول باید دعا کنی کیس خوبی بیاد وگرنه ازدواج کردنم هنر نیست والا

چرابعضیا انقدرمسخره میکنن این کاربریک سوال پرسیدبله عزیزم ازنظرعلمی هرزنی تا زمانی که یائسه نشده میتونه بارداربشه وموردتوجه همه خانوما مادرایی که بچه توسن ۳۰به بالا میارن بچ هاشون ازمادرایی که توسن ۲۰سالگی بدنیا اومدند باهوش ترن 😊👌

یک مرد تو فامیلمون بود خودش رفت لوله هاش را بستزنش همیشه حامله بود. و تو سنین مختلف بچه داشتند آقاهه ...

اره منم زنعمومو ول میکردن ۱۰۰تا میزایید

الان شوهر من ۳۰سالشه خواهر شوهربزرگم ۴۰سالشه بعد برادرشوهر ۶ساله دارم

حالا تو یه سر ماجرایی سلامت آقا هم مهمه نگران نباش من در آستانه ۳۴ سالگی هستم هیچ مشکلی هم ندارم کل ...

عزیزم آزمایش ذخیره تخمک هم دادی نرمال بود ؟ 

ای خواهر دارم به همه چی فکر میکنم ۲۷ سالمه دریغ از یک خواستگار خوب معمولی هم باشه قبول میکنم ولی خیلی از خودم خانوادم پایین تر هستن چیکار کنم آخه ! 😞

2810