2777
2789

من مامانم اولین بچه اشو تو 22سالگی قبل عقد و عروسی حامله شد....

دومیشم تو 24 سالگی...

منم تو 32سالگیش....

آجی اخریمم تو 43سالگیش...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیلی جوونه

برا کسی که بچه ۲۰ ساله داشته باشه خیلیم عالیه حالت عادی ام میان ساله و اصلا پیر به حساب نمیاد . یا ۱۵ سالته یا شهری که زندگی میکنی فرهنگش خیلی بالاس😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یعنی چی،پس تو سن ده سالگی بچه بیاریم تا بدرد بچمون بخوریم😑

مجبورین مخالفین ریپ بزنین؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

واااا😐

این چرت پرتا چیه تو جامعه رواج دادن مردمو ناامید و سرد کردن

والا من دیدم زن ۴۰وخورده حتی ۵۲ ساله بچه دنیا آورده ب خدا

اتفاقا اینقدم آروم وخوب بچه رو تربیت کردن 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
برا کسی که بچه ۲۰ ساله داشته باشه خیلیم عالیه حالت عادی ام میان ساله و اصلا پیر به حساب نمیاد . یا ۱ ...

باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
میشه ولی بچه بشه ۲۰ سالش ۵۰ سال طرف شده رسما ب هیچ درد بچه نمیخوره

این چه حرفیه خواهر من، مادر مادره،  من بچه ی دوممو 30 سالگی به دنیا آوردم،  یعنی نمیتونم براش مادری کنم،  یه حرفایی میزنید آدم شاخ درمیاره

تا دڵ نه سووتێ ده م به ده م، فانی نه بێ سه ر تا قه ده م، په روانه قه د ناگاته شه م، ئاوایه ڕێگه ی عاشقان...
این چه حرفیه خواهر من، مادر مادره، من بچه ی دوممو 30 سالگی به دنیا آوردم، یعنی نمیتونم براش مادری ...

بچه دوم فرق میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ربطی به سید بودن داشت😐

سیدا دیرتر یائسه میشن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2810