2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خواهر من 34سالکی بچه سوم دنیا آورد...صحیح سالم ....همسایه مون 44سالش بود پسر بزرگش دانشگاه بود پسرکوچیکش دنیا اومد ....همسایه ما خودش و دخترش با هم حامله شدن یعنی خواهر عروس بعد عروسی کردن خواهره دنیا اومد صحیح سالم این حرفا چیه...خودم سی و خوردی ام تازه دارم فکر میکنم دوباره باردار بشم یا نه اول رژیم بگیرم بعد....

واقعا.. بچه فقط تو ۹ سالگی .. باهم توپ بازی میکنن پوشک همو عوض میکنن بزرگ میشن باهم😆

ببخشید متوجه نشدم کجاش باید میخندیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
به ۲۰ ساله و مادر ۵۰ ساله کجاش بده؟!

بچه و مادر باااید 10 15 سال فاصله سنی داشته باشن مگه نمیدونی 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
واااای چه افکاری . مگه ۵۰سال سن زیادیه؟؟ 😐😐😐

نی نی سایت از دوره ناصرالدین شاه هم بدتره 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2810