2777
2789
عنوان

ازدواج متاهلا لطفاً نظرتون بگین

491 بازدید | 72 پست

سلام دوستان بنده دختری بیست ساله هستم دانشجوی فرهنگیان خونوادمم خداروشکر وضع واقعا خوبی دارند بنده خواستگاری دارم که دوسال منتظر من بودن به خاطر شرایط اول تحصیل کنکور و شرایط خونواده خودشون و..موضوع اینکه من تا حالا از ایشون قرضی نگرفتم یا نگفتم فلان چیزو میخام پول داری بدی اینا حتی ازش انتظار کادو نداشتم تو روز تولدمم کادو نگرفت البته خودمم کنکور داشتم درس می‌خوندم شرایطش نبود که هدیه هم بیاره یا من خودم تولد آخرش نتونستم کادویی واسش بگیرم ولی قبلا به خودش دو‌ سه تومن دادم که چون شرایطشو ندارم خودش کادوشو بگیره اینا و درکل شاید به خاطر اینکه خودمم هدیه نگرفتم ایشون هم همین بوده و خیلی تو این موارد هدیه اینا کوتاهی میکنم درحالی که جوری ادعای عاشقی دارن که فرهاد در انتظار شیرین ،مجنون در انتظار لیلی😂و مسیله اینکه هرچند مدت به خاطر خرید مثلا گوشی عوض کردن و اینا میگن میتونی پول بهم بدی بدون واسه خودمم سخته ازت بخوام اینا منم که خب تعارف اینا که نه مشکلی نیس این حرفا نداریم الان هم میخاد لب تاپشو عوض کنه ازم سه میلیون خواست چند وقت پیش گفتم باشه و یه جورایی دو سه هفته پیش گفته بود امشب هم موضوع مطرح کرد که میتونی سه تومن بریزی اینا در مورد وضع خونوادشم بگم درآمد روزانه پدرش پنجاه میلیون به بالاس واقعا وضعش خوبه ولی نمی‌دونم چرا با پدرش راحت نیست با خودم میگم به خاطر این رفتاراش نه بگم موضوع هم با خونوادم مطرح کنم شک میکنن مسئله اعتیاد درحالی که خرید همین لب تاپ یا به اصطلاح گوشیو ثابت میشه که موضع اصلا این نیس و از لحاظ اخلاقی واقعا انسان محترمیه 

دوستان چیکار کنم واقعا این اخلاقش به عنوان دختری که باید به یه مرد تکیه کنم آزارم میده و دوست دارم یه نمه غرور داشته باشه برادر من تا به حال نشده که از من پول بخاد با اینکه 17سالش و غرور داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خانواده هاتون در جریان رابطه شما هستن حتما قبل ازینکه بحث ازدواجتون جدی بشه برید مشاوره ، این رفتار پیش از ازدواج طبیعی نیست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

وا چه معنی میده هنوز هیچی نشده مدام ازت تقاضای پول کنه...الان اینه پس فردا برین سر زندگی که کلا برای حقوقتم برنامه می‌چینه..شغل خودش چیه؟؟؟

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

حقیقتا جالب نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وا چه معنی میده هنوز هیچی نشده مدام ازت تقاضای پول کنه...الان اینه پس فردا برین سر زندگی که کلا برای ...

دانشجو پزشکی هستن درآمدی ندارن تا چند سال البته پدرش چندین شعبه مغازه دارن که شاید یکیشو بعد ازدواج اداره کنن من واقعا از این اخلاق ولی خوشم نمیاد

عزیزم ایشون فقط و فقط به این دلیل که شما کارمندی میخواد با شما ازدواج کنه... شبیه این مورد رو اطرافم دیدم داره فکر میکنه اگه با شما ازدواج کنه جایی کم بیاره می‌تونه از شما بگیره یا زیر نظر شما بیمه بشه بدون اینکه از جیب خودش خرج کنه اگه غیر اینا بود می‌رفت از پدرش قرض می‌کرد مطمئن خانوادش هم میگن از زنت که کارمنده بگیر

از این اخلاقی که میتونه از من قرض بخاد بدم میاد درحالی که وضعیت پدرش واقعا توپه اینم بگم خودشون پزشک ...

دوست عزیزم بایستی بیشتر بررسی شه، لطفاً قبل از هر تصمیم جدی در زمینه ی ازدواج شناخت کافی رو بدست بیارید، یکبار خواسته ی ایشون رو رد کنید و احساستون رو در این زمینه بیان کنید و واکنش آقا رو ببینید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
عزیزم ایشون فقط و فقط به این دلیل که شما کارمندی میخواد با شما ازدواج کنه... شبیه این مورد رو اطرافم ...

آخه دوست عزیز نمی‌دونم چون پدرش واقعا وضعش خوبه نمی‌دونم چرا با من راحته وقتی درآمد پدرش روزی صد تومن هم میشه 

2810