2777
2789
عنوان

کسی که سکته مغزی کنه رو زود برسونی بیمارستان زنده میمونه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 26 پست
ممنون گلم..چهار سال پیش سکته قلبی کرد بخاطر بسته بودن رگای قلبش این دفه سکته مغزی خدا دوباره ب ما بر ...

واقعا خداروشکر کن   هر روز 

نگفتن علتش چیه 

حالا سکته قلبی که رگ بسته بوده این چی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر سکته مغزی اینطوری شده ؟؟تنها بوده ؟سابقه داشته ؟

تشنج کردە،تشنجە ولش نکردە سکتە معزی کردە و بە دنبالش از بین رفتن اندامهای داخلی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
چون همیشه فشارش بالا بود علائم خاصی نداشته همیشه سنگینی سر و داشت

خدا براتون حفظ کنه عزیزم 

فشار بالا خیلی بده گاهی هر کاری هم میکنی پایین نمیاد 

ی بار برا مامانم رفت هیجده مگه پایین میومد

خدا براتون حفظ کنه عزیزم فشار بالا خیلی بده گاهی هر کاری هم میکنی پایین نمیاد ی بار برا مامانم رفت ه ...

ممنون گلم...اره واقعا من خودمم فشار بالا دارم تو خانواده ی ما ارثیه بابای من فشارش تا ۲۶ بالا میره...قرص مصرف نمیکنن مادرتون...

این نیز بگذرد...
خدا بیامرزه ‌خیلی ناراحت کننده هست

ممنونم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزە

خیای

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
ممنون 😔😔😔آخه از فبلم گفته بودن زنده نمبمونه با اینکه صحیح و سالم بود فقط مشکل فشارخون داشت

نمیدونم چی بگم 

خیلی غم داره مرگ 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خدا براتون حفظ کنه عزیزم فشار بالا خیلی بده گاهی هر کاری هم میکنی پایین نمیاد ی بار برا مامانم رفت ه ...

وقتی فشار بالا میره و پایین نمیاد سر انگشت و با سوزن بزنین تا خون بیاد همون باعث کاهش فشار خون میشه...خدا نگهداره مامانتون واستون خیلی مواظبش باشین

این نیز بگذرد...