2777
2789

لطفا تاآخر بخونید نمیدونم چی درسته چی غلط

هم ما هم پدرشوهرم وضع مالی خوبی نداریم. هردو در یه حد ضعیفیم. حالا شغل شوهرمو نمیگم ولی طوریه که مثلا یهو پول زیادی از طرف مشتری دستش میاد و برای کارشه. 

چندماهه پدرشوهرم با شوهرم کار میکنه

این وسط با هم یه چک ۱۵۰تومنی کشیدن ک پدرشوهرم حتی هزارتومنشم نتونست جور کنه و میدونمم اصلا نمیتونه و شوهرم از همون پولا مجبور شد بده ک خب ما بدهکار میشیم... من خیلی اعصابم خرد شد باشوهرم حرف زدم ک من حساب یه قرون دوهزار کنم ک اونور پول معلوم نشه چیشد. گفت خب بابام ک نمیتونه بده من ازین ب بعد اصلا از حقوقش نمیدم ک کم کم صاف شیم. هرچند همینطوریم ۱سال طول میکشه صاف شه

ولی الان گوشیشو دیدم یه هزار تومنم حقوقش عقب نیفتاده ینی حتی پیش پیش هم داده

حالا چیکار کنم؟ هرچقدم میگم میگه باشه و کار خودشو میکنه

حالا باز چطور بحثو پیش بکشم اصلا چی بگم ک درست شه. بخدا تو این چند ماه خیلی اذیت شدم

حوصله حرف زدنم ندارم دیگه میگم یه پیامی نوشته ای چیزی بنویسم براش... نمیدونم اصلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم تو اینجور مسائل نباید دخالت کرد،به اندازه ی نیازت خرج کن و سعی کن در جریان مسائل مالی قرار نگیری که فقط حرص و جوشش مال شماست، اونم باباشه نمیتونه نمیاد به حرف شما از باباش بگذره

بنظرم تو اینجور مسائل نباید دخالت کرد،به اندازه ی نیازت خرج کن و سعی کن در جریان مسائل مالی قرار نگی ...

آخه وقتی بدهی داره یا کم میاره مگه میره ب باباش بگه؟ منم ک باهاش زندگی میکنم من این وسط اذیت میشم‌ واسه همینه ک نمیتونم بیخیال باشم... وقتی سگ دو داره میزنه منم که از دیدنش محرومم پس واقعا نمیشه بیخیال شد

فقط دنبال راهکارم

چیکار کنم؟ لطفا راهکار بده

هر چیزی نیاز داری

بگو و بگیر 

نمیگم با دعوا 

اما وقتی از خودت میزنی که پول جمع بشه و همسرت متوجه نیست 

از خودت و خواسته هات نگذر 

براش خرج بتراش

همسر منم همین بود منم از خواسته هام نگذشتم نه با دعوا 

کم کم بهتر شد 

من نمیگم کمک نکنه اما اگر برنامه با من می‌ریزه که پول جمع کنیم و خرج نکنیم پس براب کسی دیگ هم نباید خرج آنچنانی  کنه 

هیچ راهی نداری چون دیگه اون تو فکرش بیخیال پول شده و میگه بالام نداره ....

برا ماهم تقریبا مشابهش رخ داد 

شوهرم اخرش گفت چه انتظاری داری ،برم ازش پول بخوام ؟مگه داره ؟ شپش تو جیبش ملق میزنه و اینجوری شد که باباش پس نداد و ما یه سال از زندگی عقب افتادیم 

ولی یاد گرفتم که دیگه برا خودم کم نذارم دیگه حساب یه قرون دوهزار نکنم که بعد ببره دلسوزی بقیه خرجش کنه و منم از حرص خون بالا بیارم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

هر چیزی نیاز داریبگو و بگیر نمیگم با دعوا اما وقتی از خودت میزنی که پول جمع بشه و همسرت متوجه نیست ا ...

آخه میدونی تازگیا رابطمون بهتر از قبل شده دلم داشت باهاش آروم میشد نمیخام باهاش در بیفتم. اونطوری انگار همش درحال جنگم‌ک بیشتر خرج کنم... ولی میدونم اینم ی راهکاره مجبور بشم باید انجامش بدم

اما قبلش نظرت چیکار کنم چی بگم بهش چطور قانعش کنم... هرچند همع حرفا رو زدم

با دعوا کارت بدتر میشه

همون. نمیخام دعوا کنم

اول اینکه نمیخام بفهمه گوشیشو چک کردم میخام یجوری بگم ک اتفاقی دیدم.

بعدش اگه حالش اوکی باشه دعوا پیش نمیاد... شاید ۱درصد این سری جواب داد

نمیدونم اه

آخه وقتی بدهی داره یا کم میاره مگه میره ب باباش بگه؟ منم ک باهاش زندگی میکنم من این وسط اذیت میشم‌ و ...

راه حلی نداره آخرش تو بده میشی،فقط بسپر به خدا،خودم از اینجور مسائل زیاد داشتم ،زمان همه چیو درست میکنه،این بدهی تا ابد نیست که، صبر کن  درست میشه

2810