2777
2789

همه ی مامانا یه چیز آموزشی مفید درست میکنن میدن بجش میاره مدرسه مثلا تو کاغذای کوچیک حروف و اینا شمام یه چیز بلدین بگین من تهیه کنم بدم پسرم ببره مدرسه من چیزی به ذهنم نمیرسه یه چیز آموزشی و فلان

برام صلوات میفرستین

من برای پسرم آلبوم الفبا درست میکردم 

یادمه مربیشون گذاشت تو گروه اولیا و به مادرها گفت ایده خوبیه همتون انجام بدین برای بچه ها 

مادرها هم همه به من ناسزا میگفتن 😂😂😂😂

البته به شوخیا 

میگفتن برامون کار درست کردی 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما جعبه جادو دارن هر حروفی یادشون میدن دوتا هم آغاز دوتا هم پایانش میزاریم توی جعبه میبرن مدرسه فردا ...

نه من چیزی میخوام چیزی خودمون درست کنیم مثلا تو مدرسه نگن 

برام صلوات میفرستین
من برای پسرم آلبوم الفبا درست میکردم یادمه مربیشون گذاشت تو گروه اولیا و به مادرها گفت ایده خوبیه هم ...

چه جالب چطوری درست میکردی میشه یادم بدی؟یا عکسی ازش داری؟

برام صلوات میفرستین

اول یدونه دفتر جلد محکم سیمی خریدم که مثل آلبوم بشه 

بعد هر صفحه اول حروف الفبا رو بزرگ و به صورت فانتزی و عروسکی می‌کشیدم  

بعد از اون حرف شکل های مختلف درمیاوردیم از گوشی و پرینت می‌گرفتیم و میچسبوندیم و زیرش هم مثلاً مینوشتیم ب مثل بلبل یا حالا هر چی 

به اول اسم خودمون که می‌رسید عکس های خودمون رو میچسبوندم

اول یدونه دفتر جلد محکم سیمی خریدم که مثل آلبوم بشه بعد هر صفحه اول حروف الفبا رو بزرگ و به صورت فان ...

ببخشین من متوجه منظورت نشدم بعد از اون نوشتی از اونجا متوجه نشدم

برام صلوات میفرستین
چه جالب چطوری درست میکردی میشه یادم بدی؟یا عکسی ازش داری؟

توضیح دادم عزیزم 

مثلاً ک مثل کلاه - کت - کتاب - کیوی - کدو 

اول حرف ک رو به صورت فانتزی می‌کشیدیم بعد پایینش عکس کلاه و کت و کیوی و کدو رو که پرینت می‌گرفتیم میچسبوندیم و زیرش مینوشتیم 

توضیح دادم عزیزم مثلاً ک مثل کلاه - کت - کتاب - کیوی - کدو اول حرف ک رو به صورت فانتزی می‌کشیدیم بعد ...

اهان فهمیدم ایده ی جالبی بود عزیزم مرسی. با خودش مدرسه هم برد؟

برام صلوات میفرستین
اهان فهمیدم ایده ی جالبی بود عزیزم مرسی. با خودش مدرسه هم برد؟

آره می‌برد مربیشون حر حروفی رو میخواست آموزش بده پسرم از روی آلبومش میدید 

خیلی خوب و زود یاد گرفت 

کلاس اولش هم همون آلبوم رو برد و برای معلم خودش توضیح میداد قشنگ 

خداروشکر خیلی دوستش داشت 

به نظرم بچه ها با ذوق همینجور کارها به درس علاقه مند میشن