2777
2789
کمن😂

کمن ولی تاج سرننننن 😎

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک 😍 🤍

مرسی عزیزم💖

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
اره خودمم د عحب میمونم ظهری شوهرم اومد یهو برج زهرمار شدم بعد یه ربع بازم الکی ها خوب شدم الکی الکی ...

منم اینجوریم یه دقیقه خوبم یه بار سگ میشم 😂 

به قول شوهرم میگه این باز جن آبان ماهیش اومد 

بااینکه اونم آبان ولی مثل من نیس😂 ولی هردومون لجبازیم وای به روزی که لج کنیم😂

اوه اوه اوه 😂😂

اره دیگ اینجوریاس 😎😏

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

من نه😂 با تیر و مرداد زیاد اوک نیستم یجا باهاشون باشم همش دعوا میکنیم

دعوا که ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد

ولی من مظلوم آزارم بکسی نمیرسه با من دعوا نکنی هم ماهیتم🙁🙁

😂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
من نه😂 با تیر و مرداد زیاد اوک نیستم یجا باهاشون باشم همش دعوا میکنیم

ینی اول میپرسی متولد چه ماهی هستی بعد دعوا رو شروع میکنی😂😂😂😂😂😂

حالا ماه تولد موثر هس رو شخصیت نه تا این حد همه که مث هم نیستن

2810