2777
2789
نایب از کجا؟اره میفهمم کلا روشش سخته واسه همین ادم واسه حاجات مهمو حیاتی میره سراغشخداروشکر شما مشکل ...

کانال تلگرامی همین شاگرد حاج آقا حق شناس

نائب از طلاب دارن 

برلتون میخونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟چه زیبا ممنونماین که میگن سنگینی داره منو ترسوندهمیترسم کسیو ازدست بدم

حاجتایی ک با این چله گرفتنو بخونی برگی نمیمونه برات

سنگینی ندارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
جدی؟چه زیبا ممنونماین که میگن سنگینی داره منو ترسوندهمیترسم کسیو ازدست بدم

حاجتایی ک با این چله گرفتنو بخونی برگی نمیمونه برات

سنگینی ندارهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
چن روز باید خوند؟میشه توضیح بدی

چله اس یعنی ۴۰ روز

زیارت عاشورا از روی مفاتیج میخونین، وقتی هم قسمتی رسیذین که نوشته صد بار تکرار بشه صدبار تکرار میکنین اون تیکه رو همین

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
منظورت چله بسم الله بود یا حق شناس؟!

حق شناس

شماهم بخون حتما حاجت روا میشی گلمامام صادق گفتن خدا قول داده هرکس زیارت عاشورا بخونه حاجتش رو میدهخد ...

چله زیارت عاشورا برداشتم الان چن روزه میخونم ولی حق شناس نیست این تموم بشه اونم انشالله میخونم

مرسی عزیزدلم

چه غریب ماندی ای دل :)

این کانال تلگرامشونه

بله دارم تو ایتام هستن

هزینش یکونیمه

فعلا زیاده واسم این مبلغ