2777
2789
عنوان

بنظرتون باورزش توی خونه میتونم شکمم رو اب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست
عزیزم شما فرض کن شکم همون بادکنکه باد میکنی بعد خالی که میشه پژمرده میشهحالا شکم هم همونه وقتی بچه د ...

عین قبل بارداری نمیخوام بشه

ولی حداقل برگردم به یکی دوسال پیش خودم 

من خیلی کم شکم داشتم الان ۵۷ کیلوام بایه شکم شبیه ادم ۸۰ کیلویی🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اپلیکیشن دارم رایگانه ورزشهاش هم خوبه ولی دلم میخواد یکیو ببینم اینجوری به تناسب رسیده انگیزه بگی ...

پیجشونو تو اینستا ببینید 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما بعد زایمان وزن برمیگرده باز لاغر میشی نگران نباششش

حامله نیستم که عزیزم😅 ۵سال از زایمانم گذشته ربطی به اون نداره 

شکمم عین حامله هاست چون چاق شدم همه وزنم رفته توشکمم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تخت شدن شکم بیشتر به تغذیه مربوطه نه ورزش،ورزش ماهیچه ها رو قوی میکنه ولی شکستن پیوند چربی شکم به نخ ...

اخه من خیلی اهل قند وشیرینی نیستم فقط سرکار هر روز یه کیک کوچیک یا بیسکوییت اگر بخورم

ولی حاضرم کلا دیگه نخورم 🥺 

قدت چنده؟ آخه وزن ۵۷ چیزی نیست که همچین شکمی داشته باشیشاید نفخ داری یا حساسی

قدم ۱۶۰ 

نه اصلا حساس نشدم هرکس میبینه تعجب میکنه یه مدت گفتم نکنه کیست دارم که سونو رفتم همه چی نرمال بود

اخه من خیلی اهل قند وشیرینی نیستم فقط سرکار هر روز یه کیک کوچیک یا بیسکوییت اگر بخورمولی حاضرم کلا د ...

کیک بیسکوئیت   نان آرد و هر چیزی که آرد داره بده برنج و انواع خوراکی های کارخانه ای   سرخ کردنی ها و فست فود و ...

برویکردی به حالت قبلت چون فعلا ورم داری احساس میکنی چاقی

ورم واسه چی؟

کیک بیسکوئیت نان آرد و هر چیزی که آرد داره بده برنج و انواع خوراکی های کارخانه ای سرخ کردنی ها و ...

اتفاقا پیش خودم گفتم نون وبرنج رو حدف کنم

ولی جایگزینش مثلا چی بخورم اخه 

این بده🥴 باز نون رو میشه نخورد 

چیا بود تغذیه ت

صبحانه دوکف دست نان حالا پنیر وگردو یاارده شیره ولی به اندازه ناهار ۱۲قاشق برنج ویه کم خورشت یامثلا ماکارانی یه لیوان ونیم شام مثلا تخم مرغ آبپز یاعدسی یافلافل که البته باید خیلی کم روغن باشه یاپنیرسبزی یاسوپ میان وعده هم میده به اندازه اخرشب هم شیروخرما هست البته برنامه واسه هرکی فرق میکنه ولی من یه سری جاها خیلی خراب کرده بودم مثلا مسافرت هاو...بازم خداروشکر راضی ام 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

اتفاقا پیش خودم گفتم نون وبرنج رو حدف کنمولی جایگزینش مثلا چی بخورم اخه این بده🥴 باز نون رو میشه نخ ...

ناهار یکم برنج بخور در کنارش کلم پیج خورد کن بخور اگر مشکل تیروئید نداری چون کلم ها برای تیروئید خوب نیستن ولی اگه مشکل نداری بخور خیلی هم عالیه من خودم میخورم یه عالمه کلم با یه ذره برنج و خورشت هم اگه گوشت باشه که خوبه پروتئین داره یا سینه مرغ خیلی پروتئین داره اصلا هم چربی نداره عالیه

شکمت هم آب شد؟ چندماه طول کشید؟

آره تاثیرش ودیدم ولی خب هنوز مونده تاصاف بشه ۵ماه خیلی طول کشید چون من اصلا خودم واذیت نکردم رژیم سخت ورزش سخت برام خوب نیست هنوزم ادامه میدم تا۵تای دیگه کم کنم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2810