2777
2789
عنوان

خواستگاری برادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 66 پست
واای تازه مطمئنم هستم‌مادرشوهرم‌اینا‌قراره‌کلی فرق بذارن و کلی حرص بخورم چون شوهرم‌خودش‌کار می‌کرد ه ...

اخ اخ دقیقا شرایط منو داری منم دقیقاااا همینطور برادرشوهری دارم ک باید کم کم فکر زن‌گرفتن باشه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشه ؟؟

۲۳

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ما که سه ساله درگیر عروس جدیدیمیکسال نامزد بودنیکسال عقدیکسالی ام عروسی کردن .‌همش ما تو زحمت و خرج ...

وااای نگوووو 

من خرجای ماباروریمو دارم تو امضام نوشتم 

باید واسشون تا کمر بریم تو خرج

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

وااای نگوووو من خرجای ماباروریمو دارم تو امضام نوشتم باید واسشون تا کمر بریم تو خرج

بخدا از عیدی بردن 

پاگشا دادن

دعوت کردن

شاباش عروسی

همشم خانم در حال خریده و‌بریز بپاش . خودمو باهاش مقایسه کنم بیچاره میشم. اما نمیکنم این کارو آرامشم مهم تره.

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عزیزم از همین اول فرق میذارناونموقع مارو مشاوره نفرستادن بااینکه من خیلی دوست داشتم برم گفتن هزینه ا ...

همیشه فرق هست بخوای فک کنی دیوونه میشی 

تو کامنت بعدیم گفتم منم الان برادر شوهرم در حال اشناییه 

طرف از یه خانواده خر پوله 

بعد برا اشنایی و اینا برا من اومده بودن شکلات اوردن ،برا اونا حالا ......

این کمترینشه و میدونم خیلیییی بیشتر از اینا قراره فرق بذارن 

ولی برام مهم نیست چون اگر حساسیت به خرج بدم اعصابم خراب میشه اونام روم برچسب حسادت میزنن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بخدا از عیدی بردن پاگشا دادندعوت کردنشاباش عروسیهمشم خانم در حال خریده و‌بریز بپاش . خودمو باهاش مقا ...

خوشبحالت 

من زود به هم میریزم 

عزیزم از همین اول فرق میذارناونموقع مارو مشاوره نفرستادن بااینکه من خیلی دوست داشتم برم گفتن هزینه ا ...

یعنی پول مشاوره هم خانواده باید بدن!خب خودتون می‌رفتید با پول شوهرت مگه چقدره!!!

والا من خانواده شوهرم هیچ کاری برام نکردن بعد بیست سال پیش برای جاری بزرگم عروسی توپی گرفتن اونم شوهرم گفت من کلا برام مهم نبود و پیگیری نمیکردم عروسیم نگرفتم چون دیدم شوهرم قراره خرج کنه تازه جالب اینجاست جاری بزرگه بازم به من حسادت میکنه!!!

بخدا از عیدی بردن پاگشا دادندعوت کردنشاباش عروسیهمشم خانم در حال خریده و‌بریز بپاش . خودمو باهاش مقا ...

اره یکی دو سال که ادم حسابی درگیر میشه خدا کنه فقط نامزدیشون زود جمع شه عروسی بگیرن وگرنه کمرمون میشکنه والاع زیر خرج 

حالا فک کن مادر شوهر من خرجیم برا من نمیکرد تو نامزدی همشو شوهرم میداد هزینشو ،حالا من بخوابم برا جاری و عروس جدید خرج کنم ببین دیگه کمرم میشکنه 😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یعنی پول مشاوره هم خانواده باید بدن!خب خودتون می‌رفتید با پول شوهرت مگه چقدره!!!والا من خانواده شوهر ...

اونموقع پول نداشتیم برای مشاوره 

منم نگفتم باید میدادن حالا چرا یهو اعتقاد پیدا کردن ؟ تازه میان باذوق میگن فعلا دارن مشاوره میرن 

اره یکی دو سال که ادم حسابی درگیر میشه خدا کنه فقط نامزدیشون زود جمع شه عروسی بگیرن وگرنه کمرمون میش ...

وا چه ربطی داره دیر و زود عروسی کردن اونا !

کمر شکنم نیست یه پاگشا داره و یه کادوی دیدن عروس با سرعقدی دیر و زود تموم شدنش فرقی نداره 

اونموقع پول نداشتیم برای مشاوره منم نگفتم باید میدادن حالا چرا یهو اعتقاد پیدا کردن ؟ تازه میان باذو ...

خدایی دیگه مشاوره رفتن چیزی نیست که بخوای حساس شی 

تو با این حساسیت داغون میشی ها عروس جدید بیاد همش مقایسه میکنی کی دعوت کرد کی کادو چقد داد کی بهش چقد شاباش داد 🤕تازه همه هم میفهمن میگن حسودی

وا چه ربطی داره دیر و زود عروسی کردن اونا !کمر شکنم نیست یه پاگشا داره و یه کادوی دیدن عروس با سرعقد ...

چرا فرق داره اگر نامزدی طولانی باشه ما رسم داریم برا یلدایی ،شب عید ،عید فطر قربان ،کادو میبریم برا عروس به جز خود مادر شوهر ،خواهر شوهر و برادر شوهرم کادو میدن برا ما تایم نامزدی فرق داره ،تازه فقطم سال اول نمیبریم هر چقدر طول بکشه میبریم براش همشو هر سالش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810