2777
2789
عنوان

خواستگاری برادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 66 پست
چرا فرق داره اگر نامزدی طولانی باشه ما رسم داریم برا یلدایی ،شب عید ،عید فطر قربان ،کادو میبریم برا ...

برای یلدایی خواهر برادر هم کادو بدن😐این دیگه از کجا در اومد

والا من مادر شوهرمم شهر دوری بودن هيچوقت نیاواردن فقط خود شوهرم میومد می‌آورد اونم با پول خودش😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای یلدایی خواهر برادر هم کادو بدن😐این دیگه از کجا در اومدوالا من مادر شوهرمم شهر دوری بودن هيچوقت ...

نه ما کادو میدن حتی دایی و خاله و عمه و عموام میدن هر چند کمتر ولی باز میدن 

مثلا در حد یه شال یا شومیزم باشه میخرن 

خواهر و برادرا غیر این مراسمات تو عروسی هم کادو تپل میدن شاباش خوب میریزن و ..... برا همینه میگم تایم نامزدی کم باشه تا کمرمون نشکنه 😄😄😄

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

🤣🤣🤣خواستم بگم گفتم به یه سریا بر میخوره

فکر کن انسانی که ازداوج کرده اون هم در جامعه ایرانی که عروس کلا آدم نیست و آدم به حساب نمیاد، بخواد دنبال جایگاه و محبت باشه بین خانواده شوهرش!!!

نه ما کادو میدن حتی دایی و خاله و عمه و عموام میدن هر چند کمتر ولی باز میدن مثلا در حد یه شال یا شوم ...

وای فکر کن خاله و دایی شوهرم عیدی میاوردن 🤣🤣من اصلا ندیدمشون 😐

ولی ما هم به درجه یکا کادو عروسی و شاباش خوب میدیم

والا من که از دست خانواده شوهرم فرار کردم اومدم شهر دوری🤣اون جاری بزرگم خواهرزاده مادرشوهرمه وطبقه بالاشون میشینن یعنی عزیز دلشه انقدر که دوسش داره 😄منم کلا به کتفمه میگم فقط کاری به من نداشته باشن

والا من که از دست خانواده شوهرم فرار کردم اومدم شهر دوری🤣اون جاری بزرگم خواهرزاده مادرشوهرمه وطبقه ...

🤪😄

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭