2777
2789
عنوان

خواستگاری برادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه حس بدیه منم قراره تجربه کنم این موقعیتو 😁

حالا من دقیقا همون جاری اسی هستم 😂😂

از قصد هم سرزبون دارم عشوه و همه چی میریزم 

پز میزدم کلاس میزارم 

یه جاری هم داری منتها اونم سرزبون دار ولی نه به اندازه من 

من خیلی اعتماادددد به نفسم زیاده

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍

ول کن بابا حالا جایگاهی که ادم تو خانواده شوهر داشته باشه مگه اصلا حسابه مگه محبتا واقعیه یا مثلا موندگاره 

مهم محبت خانپاده خودته که همیشه برا خودته 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه مدت تو فراموش میشی و اون رو بورسهبعد به هر دوتون محل نمیدنو روزگار عادی میشه

😵‍💫😑😶😄

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

جایگاه ؟ عزیزم یادت باشه هیج عروسی تو خانواده جایگاه نداشته که دومیش باشی که بخوایش از دست بدی !!!!ا ...

همون😐حالا انگار چه افتخاری داره من که میخوام صد سال جایگاهی نداشته باشم فقط آرامشمو نگیرن😆

با دوستم حرف میزدم میگفت تازه اول ماحراستتا یکسال قراره چب بریم راست بیایم مراسم و پاکشا و نامزدی و ...

واای تازه مطمئنم هستم‌مادرشوهرم‌اینا‌قراره‌کلی فرق بذارن و کلی حرص بخورم چون شوهرم‌خودش‌کار می‌کرد همه چی‌رو‌خودمون انجام‌می دادیم ولی‌برادرشوهرم قشنگ‌میاد می گه فلان‌چیزو‌بگیرین و‌اونام می‌گیرن 

نباید اینطوری ب روش میوردی😂😂😂

پس چی

خوب من سه تا جاری دارم

سرد و‌گرم روزگار رو چشیدم

حاصل یه عمر تجربه زندکیم رو دارم در اختیارش میزارم

من خیلی خوبم😁😌😌😌😌

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

2810