2777
2789
وااای 😰😰😰

بخدا اینقدر حالم بد شد اونشب که من رفتم خلوت بود زایشگاه فقط دوتا مریض بودن یکی وقت زایمانش نبود ولی درد داشت اونم تو همون سالن رو تخت بستری بود ولی این یکی دقیقا تخت رو به روی من در حال زایمان 

نوار قلب جنین هم که تقریبا بیست دقیقه طول می‌کشه 🥲

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
وای دقیقا روز زایمانم یه خانومه حاملگی خارح رحم داشت و عمل کرد یکی ازلوله هاش برداشتن منم سزارین بود ...

خیلی بده یعنی جامعه اسلامی هست دیگه میدونن دل شکستن و حسرت چقدر بده کاش اتاق ها جدا بود حداقل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس فقط خصوصی اینجوره خیر سرشون یعنی خصوصی اند

من دولتی مخصوص زنان زایمان  دو دفعه بستری شدم  ،یه بار بخاطر خارج رحمی بخشی که بودم  بیشتر بیمارا بخاطر خارج رحمی بستری بودن برای سقط هم تمام افراد برای سقط کورتاژ بودن فقط بین این دوتا بخش یه مریض مشترک داشت اونم بیمارهای تخلیه رحم 

پس فقط خصوصی اینجوره خیر سرشون یعنی خصوصی اند

ولی خیلی نامردیه من تا حالا نشنیده بودم کورتاژی زایمانی با هم باشن، من تو ریکاوری بهوش بودم بچه هایی که تازه به دنیا اومده بودن رو می‌دیدم هم خوشحال بودم هم بخاطر خودم حس بدی داشتم

ولی خیلی نامردیه من تا حالا نشنیده بودم کورتاژی زایمانی با هم باشن، من تو ریکاوری بهوش بودم بچه هایی ...

آره اونکه آدم گیجه هنوز دیگه بعدش فکر کن تخت کناری باید هدیه و گل ملاقاتی ها رو ببینه تبریک گفتن ها رو بشنوه اصن خیلی دردناکه

ولی خدا بزرگه چند ماه بعدش باردار شدم و الان یه دختر ناز دارم😍

خب زودتر میگفتی😂 خدا حفظش کنه برات همیشه 😍😍😍

خدا میگه بعد هر سختی آسانی هستش واقعا همینه ها 😊💙

بخدا اینقدر حالم بد شد اونشب که من رفتم خلوت بود زایشگاه فقط دوتا مریض بودن یکی وقت زایمانش نبود ولی ...

متاسفانه اصن ملاحاحظه مراجعین نمیکنن حداقل یه پرده مگ چیه بازم بهتر هیچی 

هرچند همون صدا زائو هم اضطراب اوره