2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 26744 بازدید | 594 پست
اره دهه شصت اسم‌هایی که داخلشون شاه داشت ممنوع بود شهرزاد از شاه میاد دیگه

نه عزیزم شهرزاد یعنی زاده ی شهر و ربطی به شاه نداره

اون شهزادِ که از شاه میاد

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بد واقعا ... منم ی همسایه داشتیم ک خواهرش از شیراز اومده بودن خونشون بعد اسم بچشون نیلوفر بوده .. ...

اسم خواهرت چیه 

خداخیرش بده اسم زیبایی براتون انتخاب کرد😄

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

قرار بود بزارن مینا که با اسم داداشم ست بشه ولی بابا بزرگم میگه چیه بزارید زهرا و اینگونه بنده زهرا خانوم شدم 🥲

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

اسم برادرم رو مادربزرگ خدا بیامرزم میخواست بذاره (قهرمان) بابام میره ثبت احوال یادش میره حوصله ش نمیشه برگرده بیاد خونه دوباره  بپرسه اسمش رو میذاره سهیل      مامان بزرگم تا اخرین روز مرگش از بابام ناراضی بود

ولی داداشم همیشه خداروشکر میکنه 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

تو باید پای اون خواهر رو ببوسیمن اول گفتن بزاریم حورا. بعد شدم شکوفه

امضات حرف دل منه😔

من قرار بوده اسمم سیما یا سمیرا باشه 

بعد تولد امام رضا بوده از تی وی ای نسیم سحری پخش شده 

مامانم گفته بزاریم سحررررر😍🧡💛😌❤️

لذت میبرم هر کسی که صدام می‌کنه با وجود ۳۱ سال سن هنوز بابام بهم میگه سحری یا سحر بابا 

دوستانم هم سحری صدام میزنن 

خدا رو شکر خیلی عاشق اسمم هستم 😍❤️

پدر شوهز منم ب من گیر داده بود باید اسم پدرمو بزاری رو بچت .. بعد خودش بعد فوت باباش شوهر من و بردار ...

مثه مادر شوهر من یه دختر داشته اسمش شهناز بود تو همون نوزادی میمیره بعد به من گیر داده بود اسم دخترتو بذار شهناز من اسم شهنازو خیلی دوس دارم گفتم چرا اسم اون یکی دخترتو نذاشتی شهناز با کمال پررویی گفت ترسیدم اینم بمیره 

گفتم خب حالا نمیترسی دختر من بمیره (دورازجونش)