2777
2789
عنوان

قرار بوده اسمتونو چی بزارن و کنسل شده خودم سکینه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6863 بازدید | 291 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بد واقعا ... منم ی همسایه داشتیم ک خواهرش از شیراز اومده بودن خونشون بعد اسم بچشون نیلوفر بوده .. ...

اسم خود خواهرتون چیه😁

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
منو میخاستن بزارن طاهره داداشم مسخره میکرده میگفته طیاره. گذاشتن مهین.در هر صورت ریدن

برو عوضش کن بزارش مهتاب

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

داستان اسم من این جور میشه که اول پدر و مادرم اصرار کردن که بذارن کیمیا اما من از شانسم مادر به شددددت دهن بینی دارم به آنی نظرش عوض میشه تا بهشون میگن نه کیمیا هی میگن کی میاد و کی نمیاد نذارین

چند تا اسم دیگه هم میگن و هر کی یه نظری میده.

تا آخرش میگن یه بزرگ تر که سن و سالی ازش گذشته اسم بذاره براش منم چون نوه ی اول خانواده ی مادریم بودم دیگه فکر کردن باید انجمن انتخاب اسم تشکیل بدن برای من.

تا میگن به عموی مادرم اسم انتخاب کنه اونم هر چی اسم گل و گیاهه ردیف کرده چون به شددددت علاقه به گل و گیاه داره و گفته بین این اسما اسم گِلایُل خوبه همون رو گذاشتن روی من و روشون نشده حرفی بزنن.

حالا من موندم و یه اسم با تلفظ سخت و راحت شناسایی میشه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

چی تو رو خدا بگو😁

گفتم

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

چ بد واقعا ... منم ی همسایه داشتیم ک خواهرش از شیراز اومده بودن خونشون بعد اسم بچشون نیلوفر بوده .. ...

من عاااشق اسم نیلو هستم😍

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چون مذهبیه💔😔

عوض میکنن 

ما امیر حسین داشتیم شد روهام

شهود جمع می‌کنی امضا میکنن با این متن که ما این بشر رو مثلا رها صدا میکنیم حالا میخوایم اسم شناسنامه اشم همین باشه

میری تو پروسه اش و راه باز میشه و درست میشه ان شالله

ولی یچیزی هم بگما

ارتعاش اسم ات اون چیزی نیست که توی شناسنامه اته.اون چیزیه که صدات میزنن.شناسنامه مهم نیست.اسمی که میخوای رو انتخاب کن و بگو همونو صدات بزنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

داستان اسم من این جور میشه که اول پدر و مادرم اصرار کردن که بذارن کیمیا اما من از شانسم مادر به شددد ...

ولی قشنگ و خاصه😍

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عوض میکنن ما امیر حسین داشتیم شد روهامشهود جمع می‌کنی امضا میکنن با این متن که ما این بشر رو مثلا ره ...

نمیدونم چی بزارم 

مانیا صدام میکنن کلا 

ولی اللن ک اومدم دانشگاه هی اون اسم شناسنامه مو میگن حالم بد میشه 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
داستان اسم من این جور میشه که اول پدر و مادرم اصرار کردن که بذارن کیمیا اما من از شانسم مادر به شددد ...

چه جالب نشنیده بودم این اسم رو.نامدار باشی.خاص و تکه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

2810