2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه اجازه میدی میخام زن بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 107 پست
وای خدای من امشب ازاین تاپیک قلبم درد اومده اسی تا آخر عمرت حلالت نمیکنم اگه دروغ باشه 💔

نه خاهرم آخه مگه ظالمم که همچی کاری کنم

واسم دعا کن خدا دستمو بگیره و تاوان دلمو از اینا بگیره😭😭

صحبت کردم عزیزمولی چون هیچی به اسمش نداره خیلی سخت میشه حتی مهریه گرفتن

اره مردایه هوس باز اولین حرکتشون همینه

سعی کن خودت باهاش معامله کنی

اگ راضی نشد حتمن وکیل بگیر یه وکیل کاربلد

بعدش هم یه سری راه هست ک بتونی حتا اگ به نام پدر مادرشم باشه بازم حقت رو طلب کنی

اگ هیچ کدوم جواب نداد یکی رو اوکی کن باهش بریزه رو هم و اموال رو ازش بگیره بعد یه سهم کوچولویی بهش بده و از این زندگی بزن به چاک البت پبشنهاد اخر یکم فیلمی بود

فقط طرف خیلییییی قابل اعتماد باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اولین بار دلم لرزید امشب از ته دلم واست دعا میکنم امیدوارم خدا جوری پشتت باشه جوری واست همچی رو ...

مرسی عزیزدلم

دعاهایی ک واسم کردی بغضمو ترکوند😭

چون چیزی که از خدا میخام رو واسم ارزو کردی

ممنونم ازت 

نه خاهرم آخه مگه ظالمم که همچی کاری کنمواسم دعا کن خدا دستمو بگیره و تاوان دلمو از اینا بگیره😭😭

الهی بمیرم برات زبونم بند اومده هیچی نمیتونم بگم تو هیچ تاپیکی انقد تحت تاثیر قرار نگرفته بودم 💔 فقط تنها کاری گه ازم برمیاد میتونم برات دعا کنم من دعاهام زود میگیره فقط اسمتو بهم بگو با اسمت دعا کنم برات 💔😭

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

هیچی نداره اونوقت گنده گوزی میکنه می خواد یه زن دیگه ام بگیره ؟ چقدر احمقه الان پولداراشم توی یه زن ...

داره عزیزم

به اسم خودش نیست

چون باباش بهش داده هنوز به اسم این نزده

و وگیل گفت بی فایده هست

مرسی خاهرمانشالله خدا خودش رحمی کنه به دلم

اشکال نداره دوس نداری یا می‌ترسی اسمتو نگو ولی من همیشه تورو یادم هست و برات دعا میکنم انشالله خدا هرچه زودتر زندگیتو درسته کنه ک از غم آزاد بشی و جواب اون ظالما و یزیدی دورت رو هم بده 🤲💔

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

مرسی عزیزدلمدعاهایی ک واسم کردی بغضمو ترکوند😭چون چیزی که از خدا میخام رو واسم ارزو کردیممنونم ازت

اصلا گریه نکن هیچکس ارزش اون اشکارو نداره 

من حس مثبتی واست دارم مطمئنم موفق میشی 

یروزی اگر هنوزم تو نی نی سایت بودی اون روز که موفق شدی تاپیک بزن تگ کن و خبر موفقیت هاتو بده 

تو زن قوی هستی 

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اشکال نداره دوس نداری یا می‌ترسی اسمتو نگو ولی من همیشه تورو یادم هست و برات دعا میکنم انشالله خدا ه ...

اول بگم که مرسی عزیزدلم از درک و شعورت

و ممنونم از دل پاکت و دعای قشنگت خواهر گلم 

اصلا گریه نکن هیچکس ارزش اون اشکارو نداره من حس مثبتی واست دارم مطمئنم موفق میشی یروزی اگر هنوزم تو ...

دورت بگردم عزیزمن

حرفات حس خوبی بهم داد

انگار با خوندن حرفت یه حس قوی بودن گرفتم

امیدوارم همینطور باشه

انشالله خدا دستمو ول نکنه و بتونم از پسش بربیام

بازم ممنونم ازت قشنگم

دورت بگردم عزیزمنحرفات حس خوبی بهم دادانگار با خوندن حرفت یه حس قوی بودن گرفتمامیدوارم همینطور باشها ...

اصلا به خودت به خدا شک نکن 

من مطمئنم ازپسش برمی‌برمیایی 

چرا حس قوی بودن گرفتی؟ تو خودت قوی هستی 

امیدوارم خیلی زود خبر خوش بدی 

مراقب خودت باش و اصلا نگران هیچی نباش 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اصلا به خودت به خدا شک نکن من مطمئنم ازپسش برمی‌برمیایی چرا حس قوی بودن گرفتی؟ تو خودت قوی هستی امید ...

چشم عزیزم

به خدا که شکی ندارم لطف و بزرگیش همیشه واسم بوده

مرسی خاهر عزیزم

2810