2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد فیلم زودپز چیه ببینم خوبه 🤔💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 113 پست
خیلی خوبه اصلا حس قدرت داره...تجربش کن چیزی از دست نمیدی

پیام من خوندی؟😑

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوابتو دادم که عزیزم

نه من اسی ام 

برو بخون

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊
@niniyar_1

چی شد😑🤐🤔

منم به نظرم خیلی خوب بود فسیل . .هتل هم عالی بود

فسیل خوب بود؟؟؟؟ 🙄😳😳

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
چی شد😑🤐🤔

ببخشید اشتباه تگ کردم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

من یکم دلم گرفت چون بقیه با دوستاشون بودن بنظرم بستگی ب روحیات داره آن خب تجربه بودتنها کافه مسری ب ...

همیشه تنها نمیرم ولی رفتم خدایی بهم خوش گذشت خیلی...عجیب بود اصلا یه چیز خوشمزه میخورم یکم کار میکنم اینور اونورو نگاه میکنم ذهنم خالی میشه به خدا خیلی خوبه

همیشه تنها نمیرم ولی رفتم خدایی بهم خوش گذشت خیلی...عجیب بود اصلا یه چیز خوشمزه میخورم یکم کار میکنم ...

من حس میکنم بقیه میگن چقد تنهاست این

من پریروز تنها رفتم تنهای تنها برای اولین بار البته جدیدا خیلی جاها تنها میرم دیگه میخوام بخاطر وحو ...

کار خوبی میکنی، سعی کن روحیتو بالا نگه داری همیشه، تنهایی اوایلش سخته ولی با گذر زمان بهش عادت میکنی .. میدونی منظورم چیه .. اون لحظه ک تو سینما نشستی اصلا سینما نه کافه هرجای تفریحی .. مثلا از کافه یا سینما میای بیرون یا اون لحظه ک نشستی و داری فیلمو تماشا میکنی یا اون لحظه ک داری قهوتو میخوری یه نگاه ب اطرافت میکنی میبینی کسی دورت نیست، هرکی یه پارتنری رفیقی دوستی آشنایی فامیلی کسی کنارشه .‌  اون لحظه حس میکنی ک تنها ترین ادم روی کره ی زمینی .. اره شدنیه ولی خیلی باید رو خودت کار کنی و روحیه ی قوی و بالایی داشته باشی ک میدونی ...  از این تنها بودنه نترسی، ازش لذت ببری و با خودت حال کنی ‌‌ ..  

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
2810