2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست تو اینکار زیاده شما باید بتونی پیج رو‌ بالا بیاری حالا اگر خواهرت ادمین خوب و حرفه ای هست شروع ک ...

نه خواهرم خوبه تو این کار 

زیاد مهم نیست ۶ تا ۱ سال بعد هم فروشم خوب بشه اوکی ام فقط نمیخوام یه جور کارم شکست خورده بشه

نه خواهرم خوبه تو این کار زیاد مهم نیست ۶ تا ۱ سال بعد هم فروشم خوب بشه اوکی ام فقط نمیخوام یه جور ک ...

والا چی بگم موفقیت در اینکار مثل شغلهای دیگه به چندین فاکتور بستگی داره 

جنس جدید رو از کجا تهیه کنی که قیمت ارزون برات بیافته سود بکنی 

چجوری پیجت رو ببری بالا ویو بخوره 

چه جنس هایی تهیه کنی که رو دستت نمونه و همینطور تبلیغات 

رو هر کدوم از فاکتورها لنگ بزنی کارت پیشرفت نمیکنه

ای بابا چیزی سود دارید ؟

ای بابا دست رو دلم نزار خونه 🥲 اجاره مغازه بزور در میاد. همونم از فروش تو باسلامه. تازه ی ماهه سایت زدیم ی دونه مشتری 🥲 

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
شمام لباس می‌فروشید؟

اره لباس بچه. تازگیا لباس زنونه هم اوردیم

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
لباس زنانه باز درامدس بهتر مخصوصا لباسای ترند و اینا که همه میپوشن

من ک فعلا افسرده شدم امیدوارم این سایت نتیجه بده 

تو نی نی سایت هم تبلیغ کن شاید گرفت

میان میبینن و میرن فقط. سایت ب ترب وصله مگه اینکه اونجا ببینن