2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم خیانت

49 بازدید | 9 پست

نگید تازه اومده کاربری قبلیم هرکار کردم وارد نشد 

نیاز به راهنمایی دارم نه توجه و پربازدیدی

من چند وقته حس ششمم فعال شده که شوهرم خیانت میکنه ولی تو گوشیش هیچی نیست همه جارو چک کردم

ولی یه بار به لباسش یه موی بلند مشکی پارسال وصل بود گفت خونه مشتری بهم چسبیده منم زیاد کشش ندادم

تا هفته پیش که ظرف غذاش خیلی عجیب یجوری انگار یکی از قصد موشو گذاشته لای در غذا و درو بسته که دیده بشه موی مشکی بود بلند مطمئنم مال خودم نیست چون من موهام رنگه 

امشب دوباره بین درو ظرف غذا همون مو بود اصلا نمیتونم بیخیال بشم دید عصبی شدم گفت مو چسبیده ؟انگار خبر داشت من چرا عصبیم چون هیچی‌ نگفتم هنوزم نمیدونم چه واکنشی درسته

اولا که پایه هر زندگی روی اعتماد بنا میشه و سعی کن اولا بهش کاملا اعتماد کنی و زود قضاوتش نکنی 

دوما اگه خیلی رفته تو مخت این موضوع یه شنودی چیزی وصل کن بهش جوری که اصلا متوجه نشه یا سر کار می‌ره تعقیبش کن اما هیچ جوره نفهمه چون اگه بفهمه و زود قضاوت کرده باشی همه چی خراب میشه خیلیم کنجکاوی نکن فقط کنترلش شدیداً یه مدت اما نفهمه یه وقت 

لبخند بزن   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هفته دیگه زایمانمه زیاد نمیتونم دنبالش برم و پیگیرش باشم

آخی عزیزمم مبارک باشه❤️

زیاد فکرتو درگیرش نکن کوچولوت اذیت نشه 

بعدشم بهترین دفاع حملس بهش هشدار بده و تهدیدش کن که یه وقت از این کارا کنی می‌دونی چی میشه چیکارت میکنم با بچش تهدید کن و بگو میزارم میرم 😂🥲

لبخند بزن   

بعد اومد مورو برداشت گفت عهه موی تو نیست و چرا ناراحت شدی مگه شک داری گفتم هیچی نگو من هنوز حرفی بهت نزدم داری توضیح میدی گفت مگه شک داری بهم گفتم اره ساکت باش و بخاطر بچه  هیچی نگفتم تا هم رفتار عجیبی نکنم هم درست فکر کنم و بچه هم متوجه جو بد خونه نشه حالا بگید چیکار کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

از یه طرف انگار دارم مثل احمقا چشمامو میبندم از یه طرفم میگم نکنه زیاد حساسیت نشون میدم 

اره ولی روش جالبی نیست من دنبال اینم بدونم این مو داستانش چیه انگار یکی میخواد از قصد بگه وجود داره ...

خب وقتی امتحانش کنی با یه گوشی دیگه مچشو بگیری و بهش نشون بدی خودش مجبوره بقیه رو لو بده که چیکار کرده مردا واقعا موجودات باهوشی نیستن خیلی کم عقل تر از این حرفان

لبخند بزن