2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 54840 بازدید | 559 پست
چرا آبروی کوردهاارو میبری شما خودت فرار کردی بی عقلی خودتون ننداز سر کوردا یعنی چی رسممونه کجا رسمه ...

نمی‌دونم چرا من بعداز ۳۰ سال زندگی این رسم فرار رو. ندیده و نشنیده بود اصلا رسم فرار یعنی چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولشون کن تعصب کورد بودن رو میکشن والا ما هم اقلیت هستیم ولی جای تو نیستیم درکی از شرایطط نداریم به ت ...

متاسفم برای بعضیا آخه دردو دل من چ ربطی ب خراب کردن کردا داره 

نمی‌دونم چرا من بعداز ۳۰ سال زندگی این رسم فرار رو. ندیده و نشنیده بود اصلا رسم فرار یعنی چی

والا منم بخدا  

خودمون کوردیم مردامون انقدر غیرت دارن که دختر مردمو بردارن فرار کنن 

استاره فقط یه سوال ‌ از دیشب که این تاپیک زدی چند تا کاربر مرد بهت درخواست داده؟

ببین زیر همه گرفتی خابیدی حروم زاده ی اینجا خرابی میکنی بعد فکر می‌کنی همه اینحورین وگرنه هیز تمام عیاری

بچه ها گناه داره اینجوری نپرین بهش.پشت این تایپ کردن ها یه مادره حامله خسته است که بریده😔تا جایی که میخواد خودشو از ببن ببره و به زندگیش خاتمه بده😔😔😔😔منظور اسی این بود که خیلی ها توی شهرشون فرار کردن و بعد باهم ازدواج کردن...حداقل اگه نمیتونید کمک کنید اینقدر اذیتش نکنید......اسی عزیزم برای آرامش زندگیت دعا میکنم😔🌹

متاسفم برای بعضیا آخه دردو دل من چ ربطی ب خراب کردن کردا داره

تو سایت عمومی داری میگی کرورد ها رسمشون فرار کنن. خب عزیزم خودت یه اشتباهی کردی چرا پای بقیه رو کشیدی وسط؟ الان من یه کوردم و بهم بر خورد حرفت

اشتباه خودشه به تنهایی. کورد ها همچین رسم مزخرفی ندارن

اره دقیقا بی عقلی و اشتباه خودشو میندازه گردن کورد بودنش میگه رسممونه اگه رسمه پس چرا ما کوردا نمیدونستیم چنین رسمی داریم🤔