2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 58784 بازدید | 558 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بد...تا حالا نشنیدم فرار رسم باشه

باور نکنید نمیدونم چرا میخواد اسم کورد ها رو خراب کنه اما در واقعیت همچین خبری نیست. البته همه جا استثنا هست ولی همچین رسمی نداریم کورد ها اتفاقا خیلی رو ناموس حساسن و بهش قسم میخورن

اسی میری تو قسمت نی نی سایت من بعد اونجا نوشته تبادل نظر من میزنی روش تاپیکات میان که جلوش نوشته قفل کردن میزنی رو اون قفل میشه

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

اخه نمیدونم چجور توضیح دادم من راه حل کمک خواهرانه خاستم بازم توضیح میدم پیش ما فرار زیاد هست عیب نی ...

خوب کردی عزیزم فرار کردی ما خب جات نیستیم، چه بدونیم جنابعالی در چه شرایطی بودی پس قضاوتی هم نداریم ... به حرف چرت بقیه هم توجهی نکن ... فقط اون دوستمون ک گفته رفته بهزیستی و شوهرش رو ادب کرده لطفا سریعا ازش کمک بگیر این مسیر رو رفته تا راهنماییت کنه ... 

ماکو حتما یک رگت هم ترکه.الکی کردا رو خراب نکن.رسم فرار؟؟؟؟ خدا مشکلت حل کنه اگه تاپیک راسته

هیچ جا فرار کردن رسم نیست. نه ترک نه کورد نه هیچ جا. اینطوری میگه اشتباه خودشو توجیح کنه

باور نکنید نمیدونم چرا میخواد اسم کورد ها رو خراب کنه اما در واقعیت همچین خبری نیست. البته همه جا اس ...

ولشون کن تعصب کورد بودن رو میکشن والا ما هم اقلیت هستیم ولی جای تو نیستیم درکی از شرایطط نداریم به تعصب بقیه اهمیت نده بفکر نجات باش از بهزیستی و اورژانس خانواده کمک بگیر دست دست نکن، نترس خودتو به خدا وگذار کن  ...

واقعا متاسفم برای همتون صدبار توضیح دادم گفتم منظور از رسم فرار اینه اگه دختر پسر مجردی هم رو بخان خانواده ها مخالفت کنن باهم فرار می‌کنن بعد بزرگترها سازش می‌کنن شناسنامه از خانواده دختر میگیرن برای عقد و عروسی دیگه چی دارم بهتون بگم هر حرف زشت تهمت بودین بهم زدین نفرین نمیکنم خدا خودش هست بعضیا تون که این همه ادعا در آوردین فکر کردین چی هستین از همه بدتر شما هستین من صدبار توضیح دادم منظورم رو گفتم خاهر کسی ندارم دردو دل کردم کمک خاستم البته دم بعضیا گرم بهم انگیزه زندگی دادن دستتون درد نکنه هر چی از خدا بخاین بده بهتون🙏❤️