2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 41326 بازدید | 559 پست
من کاری به فرارت ندارم اصلا به ماچه ولی خواهر این تیکه توضیحتو فکرکنم از روفیلم خجالت نکش ۲ برداشتی ...

جدی میگی؟؟؟ از رو دیالوگ فیلم سینمایی کامنت گذاشته؟؟

😂😂😂

حالا انگار پر بازدید بشن چیزی گیرشون میاد😂

فقط اونا که قورتمون دادن بخاطر استارتر و دارن واسه ش آبغوره میگیرن😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن لباسی دارم ن پولی دارم با دمپایه میرم بیرون فقط کتک می‌خورم فوش ناموسی و تهمت

اخه دختر خوب چرا با همچین مردی فرار کردی ،اصلا اگر خوبم بود نباید ب خانوادت پشت می کردی ب نظرم الانم باز ب خانوادت پناه ببر شاید اول تحویلت نگیرن حقم دارن ولی کم کم کوتاه میان این تنها راهته ب جزء این فقط بدبختیه لطفا دیگه بچه نیار عزیزم بیشتر گرفتار میشی

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

جدی میگی؟؟؟ از رو دیالوگ فیلم سینمایی کامنت گذاشته؟؟😂😂😂حالا انگار پر بازدید بشن چیزی گیرشون میاد� ...

😶😊😁😅😅😅🙏

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

جدی میگی؟؟؟ از رو دیالوگ فیلم سینمایی کامنت گذاشته؟؟😂😂😂حالا انگار پر بازدید بشن چیزی گیرشون میاد� ...

شاید واسه شما عجیب باشه ولی فرار خیلی جاها اتفاق میفته 

فکر نکنم همچین کسی حال پربازدیدی از راه دروغ رو داشته باشه 

تو سایت زیاد دروغ شنیدم 

ولی شخصا باور ندارم حرفای این دروغ باشه 

دلم خیلی براش سوخت خدا میدونه الان چه حالی داره فکر کنم افسردگی هم داشت خدا پشت و پناهش باشه کاشکی ا ...

چیکار کنیم نی نی یار خبر کنیم بیاد تاپیکو ببنده بخدا خیلی بخاطر این تاپیک حرص خوردم🥲

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

عزیزم تنها نیستی. شوهر منم دست کمی از تو نداره. با یه بچه چیکار میشه کرد. من خیلی دلم میخواد به تهران یا شهرهای بزرگ دیگه برا زندگی برم.وای تنهایی یکم سخته با یه بچه کوچیک

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم