2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10521 بازدید | 348 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا یکم بهتر بود ولی الان که ک رفته سربازی نمیدوتم چش شده دیگ قلب تداره فکر کنم

سربازی آدمای سالم مریض میشن برمی‌گردن جوش اصلن خوب نیست روش کارکن بهتر میشه مرداعین بچه هان بهش محبت کن قربون صدقش برو روشت روتغییربدع 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
امیدوارم سرعقل بیاد مثله چن سال پیش شه

توتغییرنکردی؟فک کن لابدتغییرکردی اونم دارع عکس العمل نشون میده نوروش منواجراکن ببین چقدر درست میگم وقتی پشتوانه نداری مجبوری خودت عوض کنی از خودت بگذری بیشترمحبت کن بهش گوشزدکن بخاطرش خانوادتوخط زدی وهنوزم عاشقش هستی حتی به دروغ نقش بازی کن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
میدونی چی میگن ..میگن بیا حق نداری بچت یک دقیقه هم بیاری اصلا دلشون سنگه بچه به اون کوچیکی دشمن خودش ...

عزیزم به خاطر بچه هات بمون 

گناه دارن ولشون نکن تو اونا رو به دنیا آوردی و مسئولی 

فکر نکن درکت نمیکنم خودم به خاطر بچه هام موندم 

بزار پسرت بزرگتر بشه با هم برید

میدونی خانوادم چجوری پشتم هستن کلا میگن اومدی دیگ اسم بچه تم نیار حتی حق نداری تو خونه ی ما گریه هم ...

چقدر با ارامش جواب میدی خیلی خانومی... پوزش ندونسته حرفی زدم... انشالله بخبر بگذره 

دلم برای شماها اصلا نمی سوزه

فقط برای اون بچه هایی که قربانی ناآگاهی شماها می شن می سوزه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
والا من که دربع در دنبال قرص برنج م چون دیگه نمی‌کشم شوهرم بد جور شکنجه م می‌کنه

یه خانواده بودن

دوتا پسر داشتن

پسرهاشون با گازی ک از قرص برنج پخش شد، از دنیا رفتن

دوتا پسر تو یه هفته....

هیچوقت خودکشی آخر راه نیست. شروع راهی سخت و تلخ و بی پایان هست که تمومی نداره

عمرت رو به خدا بسپار

بجای این افکار، یه چند دقیقه بیشتر به خدا فکر کن.مثبت اندیش باش

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
کورد کجایی؟ ماها چرا نشنیدیم همچین چیزی اگر رسمه که دیگه خانوادت چرا ازت بریدن وقتی دروغی میگین به ه ...

دروغ میگه احتمالاً از یه قوم دیگه ست میخواد اسم کوردا رو بد کنه 

تاپیک تخیلی زده

2810