2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 8221 بازدید | 326 پست
اخه نمیدونم چجور توضیح دادم من راه حل کمک خواهرانه خاستم بازم توضیح میدم پیش ما فرار زیاد هست عیب نی ...

تو فیلم خجالت نکش هم بود ،خواهران گل لطفا سرزنشش نکنین 

اگه راه حل دارید بهش بگین گناه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدش چی آخه از خانوادم میترسم بعدش شوهرم رو چیکارش نیکنن

زنگ میزنن میاد چندین جلسه مشاوره میرفتنش روانپزشکی شمارو اصلا بهش نشون نمیدن میگن خانمت نمیخاد ببینتت شوهره من گریه میکرد ولی نزاشتن منو ببینه الان قرص آرامش بخش میخوره از مبادی قانونی میترسوننس

خب عزیزم با این شرایط حبس بودن تو خونه و نداشتن تفریح و فضای مجازی و مهمونی و شهر غریب و بچه کوچیک  و بارداری و......    معلومه حالت خراب میشه. 

چرا بیرون نمیری؟ از شلی خودته یا شمری شوهرت؟

فقط این وسط خیانت چی میگه؟ 

با کیا بهت خیانت می کنه؟  دستشو رو کن

میدونم شرایطتت سخته میدونم حالت خرابه و واقعا حس مزخرفی داری درکتم میکنم عزیزم چون منم این روزایی ک از همه ی همهههه بریده بودم داشتم و منم دوست داشتم فقط بمیرم لطفا حرفای منو با مهربونی و لحن آروم و دوستانخ بخون نه لحن تند

عزیزدلم تو ک یه اشتباه رو بدون منطف و صرفا سر احساست انجام دادی و فرار کردی و تهش رو دیدی ک هیچی نیست چرا موقعی ک این وضعیت زندگیت انقد پیچیدست منطقی فکر نکردی و باز بچه دار شدی؟؟ خودت احساس خوشبختی نداری چطوری میتونی بچهاتو خوشبخت گنی؟؟ چرا پای یه بچه ی دیگه ای رو اوردی وسط

دوستان‌گلم سر هر چیز احساسی رفتار کنید ولیییی خوااااهش میکنم تمناااا میکنم سر بچه اوردن منطقی باشید و اول ببینید میتونید از نظر روحی و مالی بچه بیارید بعد ب فکر اوردن بچه باشید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
شوهره منم خسیس فقط حواسش به دخترش از زن اولش کتک‌دست به زن بدبین نمیزارع تا دم در برم خسیسیسی ...جوش ...

این راهو هم امتحان میکنم چند ماه پیش بخاطر ضرب شتم در خواست نفقه مهریم گزاشتم اجرا قاضی همازش تعهد کتبی گرفت گفت دیگه درست شدم تمام. برگشتم خونم چون بچم 5ماهش بود هنوز و الان دیگ بدتر شده خیلی بهم شک داره جوری خودمم فکر میکنم خرابم ادم درستی نیستم اصلا با من دیگ حرف نمیزنه

میدونم شرایطتت سخته میدونم حالت خرابه و واقعا حس مزخرفی داری درکتم میکنم عزیزم چون منم این روزایی ک ...

شما درست میگی ولی من حس میکنم فشار از سمت شوهره یعنی هر دفعه رابطه بدون پیشگیری خانم هم چند دفعه مگه قرص میتونه مصرف کنه؟در سال ۲ تا اگه بیشتر باشه اثرات بدی داره بجز اون کلا دیگه اثر نمیکنه رو بدن و بارداری صورت میگیره

انشالله که خدا کمک همه بکنه و به دل استارتر ماهم شادی و ارامش بده

خب عزیزم با این شرایط حبس بودن تو خونه و نداشتن تفریح و فضای مجازی و مهمونی و شهر غریب و بچه کوچیک ...

ن عزیزم خیانت نمیکنه تهمت میزنه من خیانت میکنم میگه بیشرفم تو زنمی نمیزارع که جایی برم میدونی تفریح من چیه سالی یکبار خونه ی پدرم بعدشم میگه خودتو بکش من از خدامه  ینی هر جور فکرشو کنی شکنجم میده

اره حتما این راه رو برو چون جای جاش کوردها من شنیدم باغیرتن وزن دوست هستند نمیزاره بهزیستی بمونی حتما بچتم ببر اونجاهمه‌چیز هست ولی بازم لوازم شخصی تو ببر مسواک لیوان ملحفه دوسه دست لباس .اونجا اصلا نمیزارت ریالی خرج کنی برای بچت یکم تنقلات کیک و...ببر شونه حوله کوچیک ببر گرچه همه چیز اونجا هست اگه حساسی حتما ببر

این راهو هم امتحان میکنم چند ماه پیش بخاطر ضرب شتم در خواست نفقه مهریم گزاشتم اجرا قاضی همازش تعهد ک ...

تو پاک ترینی عزیزم

اتفاقا هر کسی هر طور باشه بقیه رو همینطور میبینه کسی که دزده فکر میکنه همه دزدن ،کسی که خودش سرو گوشش میجنبه و خیانت میکنه فکر میکنه طرف مقابلشم اینجوریه

2810