2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 21857 بازدید | 454 پست
عزیزم خب تنهایی کشندست‌

میدونم‌ ولی هر چی باشه بهتر از متاهلیه بخدا ،فقط خاستی ازدواج کنی با اونی که از ته دلش دوستت داره ازدواج کن نه عشقای الکی که چیزی توش نیست ،البته شوهر من خوبه ولی محبت کلامی نداره خیلی سرده چون از اولش زیاد دوسم نداشت 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اع با این حالم باید اینارو بشنوم چ خرابی هرزگی که نکردم

ببخشید با ی مرد فرار کردی اگه هرزگی نیست پس چی ه؟؟

بنظرت چرا نمیزاره بری بیروت.چون میترسم با یکی دیگه فرار کنی ،اخه رسمتونه

اینکه شما فرار کردی به خودت مربوطه ولی کوردا همچین رسمی ندارن حق نداری بزاری پای کورد بودنت

بااین حرفش مغزم بهم ریخت 

اخه من خودم کوردم 

بعد فکر کن یه  عالمه طایفه و ایل و تبار کوردم ک میشناسم 

هیچ کجا همچین رسمی نیست اخه فرار و رسم ؟؟؟؟؟

نمیدونه چجوری گندی ک ب زندگیش رو زده توجیه کنه میذاره پای کورد بودنش 

تو گر گناه من شوی !توبه نمیکنم ز تو 🖤🥀

ن لباسی دارم ن پولی دارم با دمپایه میرم بیرون فقط کتک می‌خورم فوش ناموسی و تهمت

میدونم شرایط سختی داری ولی به خاطر بچت نکن، 

اگه کار اشتباهی بکنی اون نابود میشه نااابووود 

به فکر راه چاره باش، بالاخره یه راه دیگه به غیر از اونی که تو فکرشی پیدا میشه

عزیزم به خانوادت پناه ببر بگو شرایطط رو حتما درکت می کنن کمکت می کنن شوهرت تو رو مظلوم گیر اورده یا فامیلی رو واسطه کن به هر حال تلاشت رو بکن ، نترس شجاع باش ازش شکایت کن حتما با کمک خانوادت ، بلکه رفتارش درست بشه اگر نشد واقعا طلاق بگیر ،بهزیستی حتما برو بگو اذیتم می کنه خلاصه سکوت نکن 

شوهرت که یه شب  رفتارش تغییر نکرده از اول کمو بیش همین جوری بوده با این حال تصمیم گرفتی یه بچه دیگه ام بیاری اونم به خواسته تو داره میاد این دنیا الان کی رو باید سرزنش کنی خودتو یا شوهرت یا اون  طفل معصوم 

حالا که خودت خواستی مجبوری غر نزنی باش کنار بیایی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اسی کلید مرد دکتر حبشی را گوش بده هر روز برای خوب شدن زندگیت قرآن بخون سوره یس و مزمل و طلاق و حشر  و زیارت عاشورا و حدیث کسا شب ها هم سوره واقعه اصلا زندگیت از این رو به اون رو میشه همش کلا ۲۰ دقه میشه 

2810