2777
2789
عنوان

خسته شدن از شوهر و زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 23912 بازدید | 468 پست

کاش بتونی طلاق بگیری.  این آدم شوهر بشو نیست هر چقدرم خونه پدرت اذیت شی شرایطت از الان که بهتره!  اگه زیر دوماه حامله‌ای سقطش کن چون اون بچه هم اذیت میشه با این شرایط. 

منم از سمت ماکو ام اما کورد نیستم.  آره اکثرا فرار میکنن ولی دلیل بر این نیست دیگه خانوادشون ولشون کنه

برو قشنگ با بزرگترت حرف بزن بگو که قصدت خودکشی هست بزار بترسن دستت رو بگیرن.  خیلی خیلی دلمبرات سوخت.  می فهمم هم کردها و هم ترک ها مرداشون اکثرا این تیپی هستن ولی باور کن خودت رو بکشی این کثافت آخ هم نمیگه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کردم و بنظرم حرفشون توهینه اصلا و ابدا این رسم رو نداریم و خیلی چیزا ب خانواده و رسم رسومات خودش ...

والا ماهم رسم نداریم ما معمولا رسم دختر عمو پسرعمو باید باهم ازدواج کنن رو داشتیم که اونم خواروشکر برچیده شد

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
درضمن مجردبگه فرارکردم ورسم داریم حتی به غلط باچرت وپرت توفرق داره که میگی رسم دارن زن شوهردارفرارکن ...

خب بیان کردنش رو بلد نبود!  رسم که نیست ولی منم از اون سمتم فکر کن از هر ده ازدواج هفت تاش با فرار هست

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
والا ماهم رسم نداریم ما معمولا رسم دختر عمو پسرعمو باید باهم ازدواج کنن رو داشتیم که اونم خواروشکر ب ...

دقیقا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

خب بیان کردنش رو بلد نبود! رسم که نیست ولی منم از اون سمتم فکر کن از هر ده ازدواج هفت تاش با فرار ه ...

عجب   شما کدوم سمتی ببخشیدا البته فقط سواله برام و دوست دارم جوابشو بدونم شما دقیقا کرد کجا هستی ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

خودکشی اصلا راه حل نیست در واقع به جای حل کردن مسئله صورت مسئله رو پاک میکنن اون قرص برنج که بدترین ...

من همیشه می گم اول خودکشی نکنید ، دوم این کار نکنید ، سوم اگه کردید یه راهی انتخاب کنید که اگه وسط راه پشیمون شدید با کمترین آسیب بتونید به زندگی برگردید چون واقعا بحث مرگ و زندگیه !  

شاید تا قرص برنج خورد ، ۵ دقیقه بعد از اینکه دردهای وحشتناک شروع شد به این رسید که این مرد ارزش این زجر و درد و مردن نداره ، دلم می خواد برگردم پیش خانواده ام ، دلم می خواد برم سر کار و زندگی بچه هام خودم بسازم !  ولی می بینه که هیچ راه برگشتی نداره ! 

تقریبا اکثرشون تو بیمارستان التماس می کردند که تو رو خدا نزارید بمیرم.

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
من همیشه می گم اول خودکشی نکنید ، دوم این کار نکنید ، سوم اگه کردید یه راهی انتخاب کنید که اگه وسط ر ...

بله اکثرا پشیمون میشن ولی حیف از عمرشون

خب بیان کردنش رو بلد نبود! رسم که نیست ولی منم از اون سمتم فکر کن از هر ده ازدواج هفت تاش با فرار ه ...

یعنی خودت کوردی؟

یعنی از ده تا ازدواج ،هفت تاش زن شوهردار وبچه دار که ازاون یکی طلاق میگیره میاد پیش این یکی؟

بله اکثرا پشیمون میشن ولی حیف از عمرشون

چند وقت پیش عکس دو تا دختر یه کاربرها نشونم داد که دوست بودن و با فاصله دو هفته از هم خودکشی کرده بودند اصلا مات می موندی که حیفشون نیومد ؟ انقدر این دو تا دختر خوشگل و ناز بودن !  این زیبایی چطور تونستی ببری زیر خاک!؟ 

عجب شما کدوم سمتی ببخشیدا البته فقط سواله برام و دوست دارم جوابشو بدونم شما دقیقا کرد کجا هستی ؟

بیخیال همه کوردا رو میشناسن 

تا دیروز میگفتن شماها آدم کشین بعد گفتن به دختراتون سخت میگیرین بعد گفتن مرداتون زورگو و مستبدن الانم میگن فرار میکنین

چند وقت پیش عکس دو تا دختر یه کاربرها نشونم داد که دوست بودن و با فاصله دو هفته از هم خودکشی کرده بو ...

واقعا خیلی دل میخاد این کار من چند وقت پیش خواستم از خودم نمونه خون بگیرم واسه آزمایش نتونستم به خودم سرنگ فرو کنم دادم به دوستم 

قضاوت نکن‌چیه! خدایی فازتون‌چیه از همچین‌شوهرایی پشت سر هم بچه میارین دلتون واسه خودتون نمی سوزه واس ...

خب مگه دست خودشونه....وقتی شوهره زور میگه چیکار کنن بنده خدا.....حتما مجبورش میکنه

واقعا خیلی دل میخاد این کار من چند وقت پیش خواستم از خودم نمونه خون بگیرم واسه آزمایش نتونستم به خود ...

خدا آخر و عاقبت همه ما رو ختم به خیر کنه ، آدم چیزی نمی تونه بگه چون از آینده خبر نداریم من ترجیح می دم هیچ وقت منع کسی نکنم !  نمی دونم طرف به چه درجه ای رسیده که دست به همچین کاری زده ، فقط باید لحظه به لحظه به خدا پناه ببریم و از خودش کمک بخواهیم! 

2810