2777
2789
عنوان

از الآن دخترهایی که نامزد دارن تو فکر کادوی یلدا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 17 پست
بحث پالتو نیست جانمباید زمان بگذره تا متوجه بشی عقل اونا خوب میرسه

زمان گذشته عزیزم و خوشحالم که برای پالتو خودم را کوچیک نکردم لخت ننشستم تا برام بیارن.

البته یادمه یک سفر رفته بودیم پالتو و لباس و .‌‌ خریدیم ولی  اینکه من زنگ بزنم بگم ما رسم داریم نبود و اینکه الزاما روز خاصی منتظر بشینم تا برام بیارن.

من هیچ وقت کاری را به زور نخواستم از همسرم زوری به دلم هم نمیشینه ولی وقتی خودش دلی کاری انجام بده ا ...

درستش بنظرم همینه،وقتی با خواست قلبی طرف مقابل انجام میشه،به دل میشینه و حسابی لذت‌بخشه،من که زمانیکه عقد بودم،همسرم ازم پرسید که باید چه کارهایی انجام شه،خودم به همسرم گفتم ما رسم طلا نداریم(در حالیکه اینطور نبود)چه خبره؟مگه داریم قرارداد تجاری امضا میکنیم،یا همسرمونو به چشم عابر بانک میبینیم!که همچین رفتارهای زننده ای داشته باشیم،همین میشه که شیش ماه نشده،از ازدواجشون سیر میشن،واقعاً بنظرم حق دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمان گذشته عزیزم و خوشحالم که برای پالتو خودم را کوچیک نکردم لخت ننشستم تا برام بیارن.البته یادمه یک ...

ببین میگم بحث پالتو داشتن نداشتن نیست

من خودم با یکی ام دوره ای بودم. واسه من که هیچ مراسمی نگرفتن. نه یلدا نه عیدی نه تولد هیچی

بعد اونها از طرف واسطه ب  خانواده طرف میرسوندن عاقا عید قربونه ما گوشت رسم مونه عاقل یلداس ما رسم مونه عیده رسمه مونه و... اونقدد مراسم ها داشتن. من بنظرم بی احترامی ب خودشون بود. الان میبینم عقل اونا بیشتر رسیده واقعا

تاثیرش کاملا مشخصه