عزیزم میگن بعد اینک قطع کنی لک میاره ولی من میخام برای زانو و ارنجم استفاده کنم چون میگن یه لایه برد ...
اله من خودم واسه کشاله ران زدم چون پوست ضخیمتر دیر تر نتیجه میده فقط وگرنه جوابه نه عزیزم اصلا عوارض نداشته واسه من اونا فیکه والا کار من نیس بگم تبلیغ کنم یا چیزی ولی ۳۵ یاله ضمانتی کار میکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم اشکال نداره همینجا بگوشما مرتب از این کرم استفاده میکنین؟
کلب میگم بقیه بخونن من تجربه خودم میگم قیمت ای محصول ۵۰۰ به من چون فامیلم ۴۰۰ میده ۴ ساله میزنم سال. اول هرروز زدم ببعد بمرور کم کردم الان همه ای یبار میزنم اونم میتونم نزنم ولی جون هم جای آبرسان هم کلاژن ساز نمیخام زیاد هزینه کنم آین برام ارزونتر در میاد من هیچ عوارضی ندیدم شب میزنی صب میخوری میشه واسه نواحی تیره هم زد
امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن