2777
2789
عنوان

اسممو بهش دروغ گفتم

138 بازدید | 18 پست

اولاش اصلا ازش خوشم نمیومد و فک نمیکردم انقدر بهش علاقمند بشم

اسممو بهش دروغ گفتم

حالا روم نمیاد بعد ۴ ماه رابطه حقیقتو بش بگم

حضوری ندیدمش تاحالا

من خودم میگم حضوری اگر اوکی شدیم بعدش اگر جدی شد بهش بگم

نظر شما چیه؟؟؟؟

موافقم

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوران جاهلیت با یکی بودم اسم و فامیل و شغلش همه رو بهم دروغ گفته بود یواش یواش رو شدن و منم انداختمش دور

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بگو از اسم مستعارم بیشتر خوشت میاد یا اسم شناسنامه ایم 

اگر گفت مگه دو اسمه هستی بگو وا مگه نگفته بودم بهت 

گفت نه بگو چرا فکر میکردم گفتم 

بعد بگو دوستانم منو به این اسم میشناسند 

اسم شناسنامه ای فلان هست 

سر و تهش به هم بیار 

من دوران جاهلیت با یکی بودم اسم و فامیل و شغلش همه رو بهم دروغ گفته بود یواش یواش رو شدن و منم انداخ ...

چجوری اخه انداختی دور

یعنی هیچ حسی نداشتی بهش واستون راحت بوده

چجوری اخه انداختی دوریعنی هیچ حسی نداشتی بهش واستون راحت بوده

از چشمم افتاد ،هرکسی خط قرمزی داره ،من از ادم دروغگو شدیدا متنفرم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

2810