2777
2789
عنوان

چ جوری ب داداشم بگم ک ناراحت نشه بعضی چیزا رو واقعا نمیفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۰ سالش زنش خودشم ۲۵ سالشه

این بار پذیرایی کن نزار حرف و حدیث دربیاد دفعه بعدی بگو نیستم یا قراره برام مهمون بیاد و یا در نهایت به مادرت بگو همسرت خیلی با این موضوع که اونا بیان بمونن راحت نیس

اخه اگه باز چند وقت دیگه دوباره تکرارش کرد چی؟ باز بگه زنم داره میاد منم بیام

حالا وایسا بار اول ادب وبجا بیار پذیرایی سنگین نکن راحت برخورد کن اما بی احترامی اصلا نکن،ببین بار بعدی چجوری میشه شاید فقط این دفعه س دفعه بعدی خودشون معذبن نمیان خونه ت

به داداشت بگو مثلا فردا یا پس فردا برای شوهرت کار پیش اومده باید برین خانوادگی بیرون چند روز نیستی

مرگ یه بار 

شیون یه بار

با موندنشون وقتی شرایطت اوکی نیس باعث میشه بی احترامیای بیشتری پیش بیاد 

به داداشت بگو مثلا فردا یا پس فردا برای شوهرت کار پیش اومده باید برین خانوادگی بیرون چند روز نیستیمر ...

اخه اونام تو عقدن میترسم چندش بازی در بیارن ی اتاق خواب هم بیشتر ندارم

اخه اونام تو عقدن میترسم چندش بازی در بیارن ی اتاق خواب هم بیشتر ندارم

خب میگم که بگو کار پیش اومده برا همسرت باید برین مسافرت دو روزه خوته نیستین زن داداشتم بفرست بره

یا ب مامانت بگو شوهرت با این شرایط اصلا راصی نیس

مامانت به داداشت بگ

یا خودت بگو 

یه بار ناراحت شن بهتره اینه ک مشکلات دیگه پیش بیاد

فقط اتاق خوابتو بشون نده اتاق خوابت مال شوهرته و ایشون هیچ تعهدی به زن داداشت نداره درضمن اتاق خواب حرمت داره نذار هرکی از راه رسید بره توش بخوابه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
پس چیکار کنم اخه

بره تو هال بخوابه 

اگه معذبه میخواست نیاد شما  مسئول نیستین 

بعدا صدای شوهرت در میاد حتی اگه ارومترین مرد رو زمین باشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

یعنی واقعا داداشت بیاد روشون میشه برن تو ی اتاق دیگه شب کارشون بکنن بی صدا؟ اصلا نمیشه ب نظرم

اونم شما و شوهرت اینور تو هال با دو تا بچه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

چقدر زود قصاوت میکنی بلکه اونم فکری داره که شما خسته نشی بلکه اصلا نرفت تو اتاق خواب 

دیگه بهت اطمینان کرده چقدر 

حالا زنداداشت چجوری میخوابه باتو یاتنها 

تو کارخونه کمکت میکنه یانه 

مزمنم اون دختر بیشترازهمه معدب وناراحته ولی بخاطر شوهرش یعنی داداشت قبول کرده 

حالا اون میاد برش میداره میبره بیرون شبا میان برای خواب واستراحت 

حتما هم جبران میکنه برادرت 

شوهرت نطرش چیه

2810