2777
2789

و ازم دور ميشه بي دليل و از خدا يه بار نشون خواستم راجع به چيزي اونو گفتم به دوستم و از بين رفت و برعكس شد حتي

من خيلي سادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم میگم یوقتا خودم خودمو چشم میکنم 

چون گاهی وقتا که از شوهرم تعریف میکنم به فردا نمیکشه رابطمون خراب میشه ‌..چشمم برای هیچکس تا حالا شور نبوده هاا ولی خودمو انگار چشم میکنم دختر داییم هم همینطوریه

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
منم پيش اومده برا خودمم بد باشه ولي تعريفم كنم اينجوري ميشم

روی خودت کار کن کمتر حرف بزنی بیشتر شنونده باش از مسائل خصوصیت کمتر بگو حتی اگه بهترین دوست و فامیل رو داشته باشی 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
روی خودت کار کن کمتر حرف بزنی بیشتر شنونده باش از مسائل خصوصیت کمتر بگو حتی اگه بهترین دوست و فامیل ...

ببين مثلا ما عادت داشتيم هرروز حرف بزنيم اگه بپرسه چه خبر از طرفت من چي بگم چون چيز بدي پيش ميومد ميگفتم اگه نگم فك ميكنه خوبيم نميدونم چه جوابي بدم چشم نخوريم ولي چيزيم نگم

ببين مثلا ما عادت داشتيم هرروز حرف بزنيم اگه بپرسه چه خبر از طرفت من چي بگم چون چيز بدي پيش ميومد مي ...

بگو خوبیم شکر سعی کن حرف تو حرف بیاری یا چیز مهمی تعریف نکنی چیزهای جزئی رو تعریف کن ..کم کم همین تعریف کردن‌ها و حتی هر روز حرف زدن و توضیح دادن‌ها رو کم کن 

هرروز هم سوره ناس و فلق همون معوذتین رو بخون به نیت دوری چشم زخم خلاصه که لزومی نداره هرچی هست و نیست رو بگی حالا طرف هرچی میخواد فکر کنه مگه مهمه عزیزم

بگو خوبیم شکر سعی کن حرف تو حرف بیاری یا چیز مهمی تعریف نکنی چیزهای جزئی رو تعریف کن ..کم کم همین تع ...

آخه بگم خوبيم ممكنه تعجب كنه چون دعوا زياد داشتيم

بايد يه جواب دو پهلو بدم

آخه بگم خوبيم ممكنه تعجب كنه چون دعوا زياد داشتيمبايد يه جواب دو پهلو بدم

بگو ای خداروشکر بهتریم ،هربار همینو بگو شکر خدا میگذرونیم واز این حرفها ..بیخیال سخت نگیر اگه میدونی چشم میخورین و نیروی منفی داره اصلا بهونه کار و.. بیار کمتر حرف بزن باهاش یا کوتاه و مختصر ،از کجا میدونی دوستت بدخواهت نیست چه لزومی داره همه چی زندگی و رابطه تو بگی ..اگه میخوای موفق باشی تو زندگی و روابطت کمتر حرف بزن بهونه بیار بعد یه مدت جا میفته براش اونم نباید زیاد بپرسه گاهی وقتا بگو حوصله ندارم خستم سرم درد میکنه ...که کمتر حرف بزنی

بگو ای خداروشکر بهتریم ،هربار همینو بگو شکر خدا میگذرونیم واز این حرفها ..بیخیال سخت نگیر اگه میدونی ...

باشه عزيزم مرسي مهربون ازت حس خوب گرفتم

حتي مت فكر كردم مثلا حسود نيست ولي خب ديدم يه تقليدايي ميكنه يا اون موضوعي كه بهش گفتم به هم خورد

باشه عزيزم مرسي مهربون ازت حس خوب گرفتمحتي مت فكر كردم مثلا حسود نيست ولي خب ديدم يه تقليدايي ميكنه ...

قربونت گلم ،هیچکس رو مثل خودت نبین از دلش که خبر نداری ،بذار ازت کمتر بدونه به نفع خودته ..موفق باشی ❤️

قربونت گلم ،هیچکس رو مثل خودت نبین از دلش که خبر نداری ،بذار ازت کمتر بدونه به نفع خودته ..موفق باشی ...

يه نشونه از خدا خواستم بهم داد تا گفتمش ديگه انگار از بين رفت😭چطور ميشه دوباره برگرده اوني كه از بين رفته

يه نشونه از خدا خواستم بهم داد تا گفتمش ديگه انگار از بين رفت😭چطور ميشه دوباره برگرده اوني كه از بي ...

بسپار بخدا عزیزم ،ندرت حضرت زهرا کن اگه قسمت و صلاح خیرت درش هست بهت برگردونه دوباره 

انشاءا.. آنچه مصلحتت هست به خیر و خوشی برات رقم بخوره و خدا برات بسازه

2810