2777
2789
عنوان

بارداری بدون تهوع

107 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من از تاریخ لقاح ۲۴ روز و از تاریخ اولین روز اخرین پریودم ۳۴ روز میگذره. 

ما قرار بود دو ماه اینده iui برویم که خیلی ناگهانی بی بی چک مثبت شد و عدد hgc در روز ۱۸ ام ۱۰۰۲ بود.

الان تا دو هفته دیگه که نوبت اولین سونو گرافی دارم کار خاصی نباید انجام بدم؟

راستش کوچکترین حالت تهوع و حس بارداری ندارم کلی استرس کرفتم که نکنه سقط بشه یا بارداری پوچ باشع یا قلب جنین تشکیل نشه و خلاصه این فکرها …

نترس خیلیاتهوع ندارن توکلت به خدا

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم همه که سر بارداری حالت تهوع ندارن. من مامانم دوتا خواهرام و عروسمون اصلا حالت تهوع نداشتن هیچ موقع تو حاملگی هاشون. بعد من اینقدر حالم بد بود که از تهوع جون میدادم مامانم اینا تعجب میکردن چرا این مدلی هستم. هر کسی یک مدل هست ولی شما حتما ازمایش اینا برو ولی الکی به خودت استرس نده انشاالله نینی سالم بیاد بغلت

مبارکه عزیزم برای منم دعا کن. منم سر اولی هیچ تهوعی نداشتم و چون کاشته بودمش بشدت نگران بودم. بعدها فهمیدم چقدر خوش شانس بودم که تهوع نداشتم. پس لذت ببر و نگران نباش فقط کارای سنگین نکن مراقب خودت باش

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!