کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا ) دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎 🪩 برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم 🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم 🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر چه گناه و پلیدیست را ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه نه خالق یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت انتخاب کن بین نور و ظلمت ، حق و باطلخیر و شَر ، هدف از خلقت، انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست ، کدووم رو انتخاب میکنیم ، اجازه مییدیم وارد قلبمون بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/
عزیزم دست یه آدم سفته دارم بخاطر کار الان کارش خیلی بهم سخته نمیتونم دیگه برم سفتم روپس نمیده گیر کر ...
یا خدا کسی نیست راهنماییت کنه ؟ چه کاریه حالا یه مدت برو شاید عادت کردی
کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا ) دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادیچه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای
دست یکی سفته دارم بخاطر انجام کار الان ۲ ماهه رفتم کارش سخته نمیتونم برم تا عید میگه باید بیای منم ا ...
قانونی نمیتونی اقدام کنی ؟
عزیزم قانونی خیلی دردسر داره بعد بایه مشاور صحبت کردم میگه حق با تو نیست
ای داد بی داد