2777
2789

خب برو جای خلوت گریه کن خالی شی 

چی شده ؟ 

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا درد و دل کن 

نماز بخون قرآن رو با معنی بخون سوره یاسین

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

خب برو جای خلوت گریه کن خالی شی چی شده ؟

عزیزم دست یه آدم سفته دارم بخاطر کار 

الان کارش خیلی بهم سخته نمیتونم دیگه برم 

سفتم روپس نمیده گیر کردم بین زمین وآسمان حالم بده 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزیزم دست یه آدم سفته دارم بخاطر کار الان کارش خیلی بهم سخته نمیتونم دیگه برم سفتم روپس نمیده گیر کر ...

یا خدا کسی نیست راهنماییت کنه ؟ چه کاریه حالا یه مدت برو شاید عادت کردی

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
چی شده عزیزم

دست یکی سفته دارم بخاطر انجام کار 

الان ۲ ماهه رفتم کارش سخته نمیتونم برم 

تا عید میگه باید بیای منم استرس دارم نمیتونم برم سفته ام رو پس نمیده 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
دست یکی سفته دارم بخاطر انجام کار الان ۲ ماهه رفتم کارش سخته نمیتونم برم تا عید میگه باید بیای منم ا ...

قانونی نمیتونی اقدام کنی ؟

عزیزم قانونی خیلی دردسر داره بعد بایه مشاور صحبت کردم میگه حق با تو نیست

ای داد بی داد

2810