2777
2789
عنوان

بچه ام یه دعوای خیلیییی شدید دیده و ترسیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا هستین شماحتما ببرش بچه روحیش داغون شده

پشت کوهیم  عزیزم بجای حرفای طعنه امیز  میتونید اگه تجربه ای دارید کمک کنید اگه ندارید حرفایی نزنید ک تاثیرمنفی تری داره 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

فک میکنم ممکنه تو خیلی ازخلنواده ها دعواهای خانوادگی پیش بیاد اون دعوا شوهرم تومستی و اینم برادرام ...

نه گلم،طبیعی نیست نوع دعواهاتون،نزار مصرف کنن،واز یه مشاورم برای اونا کمک بگیر

فک میکنم ممکنه تو خیلی ازخلنواده ها دعواهای خانوادگی پیش بیاد اون دعوا شوهرم تومستی و اینم برادرام ...

حالا هی بگید مشروب چرا حرام کردن

بدبخت اون بچه ها 

خیلی مواظبش باش آینده پدر و مردای خانواده نشه

سعی کن سالم بار بیاریش.از همین الان

بچه ها خیللللی‌بیشتر از اونچه که فکر‌ میکنیم، متوجه اطرافشون هستن.

اونم کودک ۴ ساله

میتونه فرق دعوای ساختگی و واقعی رو بفهمه.

حتما برید پیش روانشناس کودک. باهاش صحبت میکنن و از طریق نقاشی و داستان های خاص و عروسک بازی اضطرابش سنجیده و کنترل میشه.

شما چیکار کنی الان؟

کوچولوتون ترسیده. شما بغلش کن. بگو میدونم میترسی ولی جات پیش من امن هست. نمیزارم کسی بهت آسیب بزنه. نشون بده که متوجه میشی چی‌میگه. هی انکارش نکن که نه هیچی نیست بازی بود شوخی بود

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

تورو خدا بچتو ازاین محیطای جنایی دور کن خیلی ناراحت شدم براش میدونی چقد اسیب میبینه طفلک

ناراحت نشو از جوابای دوستان واقعا همه برا بچتون نگران شدیم وگرنه دشمنی باشما و خانوادتون ک نداریم

حتما پیش ی روانشناس ببرش تا اگ میشه ازذهنش پاک کنه این صحنه هارو

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
2810