2777
2789
عنوان

بچه ام یه دعوای خیلیییی شدید دیده و ترسیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 94 پست
اگر به دادگاه ثابت بشه دائم الخمر میتونی حضانت بگیری خدا شرش از سرت کم کنه همینم از خانواده ت میکشی ...

اونا ندان من خودم شوهرو ب عنوان راه فرار انتخاب کردم درواقع 

اینجورنبود توبارداری دومم ب واسزه یه زن خراب و رفقای ناباب اینجورشد 

نشدثابت کنم .. محکومم شدم ب عدم تمکین برای مرد و بهش حکم ازدواج مجدد دادن ک برو زن بگیر اینم نمیخواد طلاق بدی هروقتم خواستی بجه هاتوازش بگیر 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اونا ندان من خودم شوهرو ب عنوان راه فرار انتخاب کردم درواقع اینجورنبود توبارداری دومم ب واسزه یه زن ...

خب منم همین میگم دیگه انقد جو خونه برات سمی بوده که گفتی ازدواج کنی بری بهتره تا تو جهنم باشی مثل ازدواج اول من برای فرار از جو خونمون تن به ازدواج دادم ...آدمی که سس عنصر باشه هرکی از راه برسه نگاش کنه... رفته از قدیم گفتن کرم از خوده درخت...حالا فعلا خونه همسرت بنظرم بهتر از خونه باباته ولی درکل برنامه بچین برای آینده خودت و بچه هات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم همین میگم دیگه انقد جو خونه برات سمی بوده که گفتی ازدواج کنی بری بهتره تا تو جهنم باشی مثل از ...

درسته چی بگم عزیزم .. نوبت نیست واسه رولنشناس کودک  میشه تلفنی تماس بگیرم با یه مشاور خیلی خوب؟

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عزیزم از صمیم قلبم برا شما و بچه های نازتون دعا میکنم امیدوارم دیگه تو تنش نباشید آرامش پیدا کنید 

سعی کن در اولین فرصت بچتو ببری دکتر و خودتم باهاش حرف بزن ارومش ن حواسشو پرت کن ❤️‍🩹😮‍💨