2777
2789

مودم نیست بخونم تنبل نیستما ولی استاده هر جلسه می پرسه الان بخونم تا صبح جمع میشه ولی الان رو مود بدیم دلم می خواد گریه کنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راحت باش با یکدفعه چیزی نمیشه راحت بگیر بخواب

استاده آخه گیر نمیده ؟ 

یکم سخت گیره

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خیلی زشته خودتوگول نزن درستوبخون یه روزی حسرتشونخوری

خب الان روحیم خوب نیست چیکار کنم 

[QUOTE=361783719]خب الان روحیم خوب نیست چیکار من همیشه موقع امتحانا میرفتم کتابخونه درس میخوندم .وقتی بقیه رو می دیدم انگیزم بالامیرفت انرژی می گرفتم فکرم‌رو درس متمرکزمیشد بافکرکردن به هیچ جانمیشه رسیدپس درستوبخون افرین دخترخوب

[QUOTE=361783719]خب الان روحیم خوب نیست چیکار من همیشه موقع امتحانا میرفتم کتابخونه درس میخوندم .وقت ...

یه لحظه در خواستم قبول میکنی

رو مد بدیعنی چی؟؟خوب مدیتشن انجام بده الان که ساکت وخلوته..سعی کن افکارمنفی روازسرت دورکنی اینجوری تمرین میکنی به هیچی فکر نکنی فایده فکرکردن وانرژی مثبت هدر دادن چیه؟هرکاری یه راه حلی داره وقتی ذهنت پراز افکارمنفیه نمیتونی راه حل مناسب پیداکنی واسه مشکلت..اول باید آرامش بگیری وذهنتوخالی کنی ازافکارمنفی..مدیتشن انجام بده

من نمیتونم پیام بفرستم ولی درخاست نیومده تاقبول کنم

شما در خواست بده

2810