2777
2789
عنوان

حمومون با همسایه مون یکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15سالگی متسفانه

خیلی کم سن بودید.کاش پدر و مادرا اینجور مواقع نذارن.چون بنظرم بچه بعدا میگه من که اون موقع عقلم نمیرسید،شما چرا قبول کردید؟حتی اگه ازدواج هم موفق باشه،باز سن کمیه برای قبول مسئولیت زندگی متاهلی.

انشالله از این به بعدش براتون خوب باشه.آرزپچو میکنم از ته قلبم که خوشبخت باشید با فرزندتون.

اسی الان چندسالته چرا طلاق گرفتی ؟

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

الان قضیه ی حموم بود چجوری رف تو شوهر😂😐

😂😂دیگه بردمش دیگه عین اسکلا بجای اینکه بهشون بخندم افسردگی گرفتم که چرا عمورمو با اون بی نامو.س تلف کردم

ببخشیدا فحش میدم عصابم داغونه]

):I told you i was sad

اگه منظورت رو درست متوجه شده باشمکلا باهات مخالفممنم ۱۰ سال هس ازدواج کردم

فک کنم ۱۰ ساله هنوز هیچ کاری باهم نکردن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
منو شوهرم الان ده ساله.ازهم هنوز شرم میکنیم.این کارا فقط زن رو از چشم شوهر مینداژه

به نظرم زن جلو‌شوهر باید چادر و رو پوش بزنه تا از چشم شوهر نیفته

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

به نظرم زن جلو‌شوهر باید چادر و رو پوش بزنه تا از چشم شوهر نیفته

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
😂😂دیگه بردمش دیگه عین اسکلا بجای اینکه بهشون بخندم افسردگی گرفتم که چرا عمورمو با اون بی نامو.س تل ...

منم ۱۷ سالگی بزور و اجبار مامانم ازدواج کردم سال کنکورم بود التماسش کردم بزاره درسم بخونم معدلم ۱۹ونیم بود نذاشت چون فامیلای خودش بودن 

منم بدبخت شدم گاهی عشقولانه های بقیه رو میبینم دلم میخاد خب 

ولی ناچاریم صبر کنیم لااقل شوهر عوضی نداریم

برعکس گفتی خواهر مردا دوست دارن زنشون براشون بی حیا ترین باشه

این اصلا چرا شوهر کرده؟ 

2810