2777
2789
عنوان

پارتنر پزشک

830 بازدید | 60 پست

اطراف تون کسی بوده که با پزشک ازدواج کرده باشه؟سرانجامش چطور بوده؟

اگر یک پزشک(آقا) با پرستار ازدواج کنه بهش سرکوفت میزنه؟

اصلا دیدین که رل زدن  پزشک و پرستار تبدیل ب ازدواج بشه یا نه؟

مغزم دیگه کار نمیکنه دوستام هرکدوم ی چیز میگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتنرم البته الان مثلا کاتیم پزشکه ولی طرح منم درس میخونم ولی شغل خودمو دارم همیشه خودشو پایین تر می‌گرفت اصلا اینطوری نبودیرکوفت بزنه 

ولی همیشه خدام پول نداشت کلی قرض و وام بدهی داشت طفلی  خدا کنه باز اوکی شیم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یاد همسایمون افتادم پسرش پزشک بود 

دوس دختر پسرش پرستار

هرروز توخونشون دعوا بود

یروز مامانم مادر پسرع رو دید خود مامانش گفت پسرم بایکی اشنا شده دختره حد خودشو نمیدونه پرستار سادش خودشو انداخته ب پسر دکترم اصلا تیپ شون ب هم نمیخوره این کجا اون کجا 

پسرم دانشجو بود دانشگاهش شهرما یود. خونه تنها زندگی میکرد مادرش از شهرستان امد بزوز پسرشو برد شهر خودشون بینشونم خراب کزذ 

ببین دخترم... ممکنه یه نفر انحراف جنسی داشته باشه ولی پزشک باشه ... مممکنه یه نفرهم عالی ترین کیس باشه برای رابطه و ازدواج و پزشک باشه.. متوجه منظورم میشی؟ مهم این خمیر اصلی ذات آدماست تو اونو بشناس .. اگه نگران تحت تاثیر قرار گرفتنی بازم اون ذات تاثیر گذاره توی این قضیه

جدا از همه ی اینا من بادقت نخوندم متن تاپیکو ولی تناسبو رعایت کنید .. من نمیگم وای چون پزشکه توهم باید پزشک باشی ولی اگه یه دیپلمه زن یه پزشک بشه جدا از نظر مردم که اصلا اهمیتی نداره برای خودتون مشکل پیش میاد حالا این مثال بودا منظورم این رعایت تناسب بود

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

2810