2777
2789

ببین به کی یییییرت حسابش نکن تا قرون اخر مهریت هم بگیر هرکس هم فرستاد بگو من برام اهمیت نداره لطفا دیگه هیچی ازش برای من نفرستید حتما با رل جدیدش به مشکل خورده این چرندیات گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

های ببین چقدرررر سوخته که اینو گذاشته  

بگو آخه عقب افتاده ی یه وری هنوز نمیتونی مشکلت رو خودت حل کنی میری استوری میذاری اسکول پرنده 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

نه اهمیت بده و نه چیزی بگو مهریه حق توئه اگه چیزی هم توی زندگی بردی و خوردی هم حقت بوده در عوض زنش بودی و همه کارم براش کردی شبم اغوششو گرم دااشتی پس عذاب وجدان نگیر به اون فامیلاتونم بگو دیگه برات این چرت و پرتا رو نفرستن بی خبری خوش خبریه و بگو این ادم بی ارزش ترین ادم زندگیمه و بجز پول هیچ نفع دیگه ای برام نداره بذار بسوزه سگ محلش کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
همین کاراش و زرای مفتش این بلاها سرش آورد و به این روز انداختش دیگ وگرنه مث آدم زندگی میکرد

علت جداییتون چی بوده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ولش کن تازه راحت شدی 

باید مهریه ت رو بده  حالا روز به روز هم سکه میره بالاتر این بیشتر میسوزه 

یه بار دیگه زر زد بگو آب بریز اونجا که میسوزه  والا 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
2810