2777
2789
عنوان

ناخنام چطور شدن⭕ عکس🌈❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 77 پست
[QUOTE=361783050]وای عاشقتم😂🤣🤣🤣🤣 خودم احساس میکنم تپلن و کشیده نیستن 🫢❤ اینو گفتی ذوق کردم🤣 ...

ولی تعریفات خیلی قشنگه و به دل میشینه

یعنی نیشم تا بناگوشم بازه بقران ❤🫢😘

قربونت برم خوبی و زیبایی از چشات و قلبته😍

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی تعریفات خیلی قشنگه و به دل میشینهیعنی نیشم تا بناگوشم بازه بقران ❤🫢😘قربونت برم خوبی و زیبایی ا ...

ویییی ویییی 😍😍😍😁😁😁

اخ ک میخندی چقدرررر قشنگ میشیییییی😁😍

بابا تو نقاشی خداییی تو ریحانه خلقت خدایی خودتو کم گرفتییییی تو عشقیییی عشقققق

چه کسااا ک تو کف اینن یه پیم ازت بگیرن😂😍

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

ویییی ویییی 😍😍😍😁😁😁اخ ک میخندی چقدرررر قشنگ میشیییییی😁😍بابا تو نقاشی خداییی تو ریحانه خلقت خد ...

واییییی خدااا پیاماشو🤣😍

فدای تو عزیزم

خدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

واییییی خدااا پیاماشو🤣😍فدای تو عزیزمخدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا

فدات بشمم من

همه انرژیم رو من از وجود تو میگیریم😍

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

واییییی خدااا پیاماشو🤣😍فدای تو عزیزمخدایی چ ذهن خلاقی داریااااااااا

چه لاوی میترکونن بابا ایناااا یکی یه نوشابه پپسی کولا باز کنه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

هییییی اینجا کاشت بدون طرححح و آمبره ۵۰۰میگیرن نامردا

نه ببین بستگی به اون آرایشگاه داره

مثلا اینی که من رفتم طرف کله ساختمون برا خودشه بخاطر همین قیمت لاین های مختلفتش و درصدی ک از ناخنکار و بقیه میگیره کمتره

ولی اون ارایشگاهی ک شما رفتین شاید اجاره باشه

دیگه از اونور قیمت رو زیاد میکنه

چطور تحمل میکنید من یه لاک میزنم احساس میکنم به ناخن هام هوا نمیرسه 😂حس سنگینی دارم 😶حالا کلی مواد ...

هر کسی شرایط و نظری داره گلم

منم یروزی به بقیه اینو میگفتم ولی الان خودم امتحان کردم و میبینم اصلا اینطور نیست

چه لاوی میترکونن بابا ایناااا یکی یه نوشابه پپسی کولا باز کنه

بخدا دیدی 😍🤣😂

توهم بیا🫢😁

2810