2777
2789
من چی بگم مادرشوهرم دوتا کوفته داده زنگ نزدم الان شوهرمو پر کرده ک زنت زنگ نزد تشکر کنه

لاغل مادر شوهر تو ی چیزی داده

مادرشوهرم تا منو میبینه میشینه از بی پولیاش میگه در حال که ماهه۲۰ تومن پول میگیره خونه هم داره بچه اخر هم همسر من بود دیگه خرجی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه عزیز من چطور از من انتظار دارن که عروس خوبه باشم هرچی گفتم فقط بگم چشمبخدا تا حالا ی ریال خرج من ...

خونه قحط بود؟

دوری و دوستی

نمیاد بهت سر بزنه چون باید دستش میوه و خوردنی بیاره برات

ب من گوش کن پاشو برو بگو اومدم مدتیم شما بهم برسید 

فقط ب گفتن ک نیست نوه دوست داشتید ب مادر نوه تون توجه کنید

پاشو برو خونه خودت، مادرت چه گناهی کرده که شوهر نداده باید ازت نگهداری کنه؟! برو بذار مادرشوهرتم یه ...

بخدا من همسن نوه هاشم اصلا دلش نمیسوزه من میرفتم مدرسه احم تخم میکرد نمیای سر بزنی در حالی که من میرفتم خسته کوفته دیدنش خانوم اخم میکرد نمیگفت ناهار دارم توام بیا کوفت کن منم مجبور بودم پاشد برم ناهار بزارم شوهرم بیاد 

شوهرم میگه بیا خودم نگهداری میکنم مشکل من این به ما احترام نمیزارن بقیه پسراش و عروشاس چیزیشون بشه س ...

بابا به خدا اگه دیدید  ایهاالناس اگه جایی دید خانواده شوهر احترامی نزاشتن و بی محلی کردن و کم گزاشتن ایراد از شوهرتونه نه خانواده شوهر 

اخه عزیز من چطور از من انتظار دارن که عروس خوبه باشم هرچی گفتم فقط بگم چشمبخدا تا حالا ی ریال خرج من ...

عزیز دلم درک میکنم اما الان هرجور که هست به این چیزا فکر نکن برای خودت و بچه‌ت خوب نیس اونا حقیر تر و بی ارزش تر این حرفان ایشالا خدا جواب‌شونو میده ولی ازین به بعد دیگه بهشون میدون نده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اسی ببینم چ می کنی

ماهی بیست تومن می گیره مستاجرم ک نیست

پاشو جمع کن فردا سرش هوار شو

اصلا چیزیم نگو

بگو دیگه خونه ی مادرم سختم بود،شوهرمم ک نمیدونم چی میخورد اعصابم خورد میشد

گفتم بیام پیش شما مادرجون(ب زبون بگیرش)

اسی اینو قشنگ بخون تا عمقش برو راه حلت همینهمن بیشتر بارداریمو تنها بودم. استراحتی نبودم ولی تو ی چا ...

خیلی ممنون عزیزم میخوام برم خونه خودم واقعا مادرم خیلی زحمت کشیده و اونا ی تشکر نکرد 

اخه چی میشد بچه اوناس تو شکم من 

سلام دوستان حالا که بحث باز شد به منم مشاوره بدین لطفا

دوتا خواهر دارم که وضعشون زیاد خوب نیس ومن تا جایی که تونستم از خرید پوشاک و مواد غذایی تااااا .... براشون کم نذاشتم حتی پول شهریه مدرسه بچشونو من دادم ولی لامصب وقتی کمک لازم میشم حتی زنگ هم بم نمیزنن مثلامغازه خریدم و باید بچینمش و کاراشو بکنم تک و تنها حتی تعارف نزدن بیایم کمکت کنیم درسته کمکهام بی چشم داشت بود ولی به خدا منم ادمم یعنی تو دلشون نگفتن خداهرمون چقدر کمکمون کرد ما هم برای جبران کمکش کنیم وقتی کارای مغازه تموم شد زنگ زدن که عه تمومش کردی ؟ خسته نباشی 

. یه روز بعدش زنگ زدن که پول لازمیم پول برن به کارتمون 

چکارشون کنم کارم اشتباهه؟ کمک نکنم ؟ وضعشون خوب نیس تو نون شبشون موندن ولی میتونستن واسه کمک به من خواهرشون که از قضا دیسک گردن دارم کمک کنن 

ببخشید طولانی شد

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
2810