2777
2789
عنوان

قطع رابطه با اکیپ دوستام

113 بازدید | 16 پست

دو هفته ای میشه سر یه چیز بیخود با یکی از بچهای اکیپ دانشگاه که دوستای صمیمی بودیم بحث کردیم دلخوری پیش اومد یکم باهم سرسنگین شدیم

بقیه این وسط فاز گرفته بودن که چرا سکوته گروه فلان

باز دوباره بهم تیکه انداخت منم جواب دادم

خانوم به بدش خورد

گروه رو پاک کردن یکی دیگه زدن من نرفتم دیگه داخلش

حالا ۶ نفر بودیم 

حالا اون ۵ تا باهمن کلا منو گذاشتن کنار

حداقل نباید یکی دو نفرشون میومدن پیوی که فلانی چرا نمیای تو گروه؟ انگار به اونا حرفی زدن مفت دوستی ۳ ساله رو گذاشتن کنار طرف اون رو گرفتن 

خیلی ناراحتم چون باهاشون صاف و ساده بودم هرکاری از دستم برمیومد میکردم براشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلی من درکت میکنم که توقع داشتی کنارت باشن ولی از من به تو نصحیت از هیچکس جز خودت توقع نداشته باش ادما همینن راجب دوستات هم ببین دوست داری کنارشون باشی یا نه کار رو برای خودت سخت نکن

همیشه تو اکیپ دعوا ناراحتی هست اخرشم بهم میخوره😂بیخیال بچسب به درست

درسته..ولی بد کردن واقعاا هرکی موضوع رو بشنوه خندش میگیره

حقم این نبود یهویی اینجوری ولم کنن بی دلیل

درسته..ولی بد کردن واقعاا هرکی موضوع رو بشنوه خندش میگیرهحقم این نبود یهویی اینجوری ولم کنن بی دلیل

تو با یکیشون بحث کردی،بعد حالا اون فرد کی باشه که تو بخاطرش نرفتی تو جمع دوستات؟اشتباه کردی لینک هم فرستادن برات 

ببین گلی من درکت میکنم که توقع داشتی کنارت باشن ولی از من به تو نصحیت از هیچکس جز خودت توقع نداشته ب ...

دلم نمیخواست حتما کنارم باشن و اونو ول کنن..کمترین خواستم این بود حداقل بی طرف میبودن نه اینکه از بین ما دوتا یکی رو انتخاب کنن

تازه امروز یکیشون گفت گروه نداریم اصلا ..که مثلا من ناراحت نشم...ولی بلانسبت خر که نیستم میفهمم اخرین بازدیدهاشون با همه

تو با یکیشون بحث کردی،بعد حالا اون فرد کی باشه که تو بخاطرش نرفتی تو جمع دوستات؟اشتباه کردی لینک هم ...

اینقدر ناراحت بودم که در آن واحد گفتم نمیام

انتظار داشتم یکی از اون ۴ تا بیاد و بگه چرا نمیای؟

انگار منتظر همین لحظه بودن

اینقدر ناراحت بودم که در آن واحد گفتم نمیامانتظار داشتم یکی از اون ۴ تا بیاد و بگه چرا نمیای؟انگار م ...

ولشون کن خودتو ناراحت نکن سعی کن تو دانشگاه یدونه دوست داشته باشی اما خوب و عاقل 

ترم چندی

ولشون کن خودتو ناراحت نکن سعی کن تو دانشگاه یدونه دوست داشته باشی اما خوب و عاقل ترم چندی

واقعاا همینطوره

ترم ۵ ام

تابستون تموم میکنم ولی تا اون موقع دائم چشم تو چشم میشیم و اون کسی که باهاش بحث کردم چقدر تو دلش بهم بخنده که همه دور اون هستن  

واقعاا همینطورهترم ۵ امتابستون تموم میکنم ولی تا اون موقع دائم چشم تو چشم میشیم و اون کسی که باهاش ب ...

هیچ عن خاصی نیست اون طرف هروقت هم دیدیش با نگاه مسخره و تمسخرآمیز برین بهش 

میدونی منظورم چیه؟یعنی از سرتاپا نگاش کن بعد به حالتی که انگار چندشت میشه واکنش نشون بده 

دلم نمیخواست حتما کنارم باشن و اونو ول کنن..کمترین خواستم این بود حداقل بی طرف میبودن نه اینکه از بی ...

اره بابا به خودت ارزش قائل باش اونا رو حتماااا ترک کن فقط دیدی شون لبخند بزن و کوتاه سلام علیک کن به کسی که بهت احترام نمیذاره حتی از روی سیاست احترام نذار

2810