2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط زندگیم جوری جلورفت که الان یادگرفتم هیچ دلبستگی به کسی وچیزی نداشته باشم وندارم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یه دوستمو پنجم ابتدایی از دنیا رفت به همون اندازه که سنم بود ناراحت شدم.یه دوستمو اول ودوم دبیرستان باهاش بودم ازدست دادم خیلی سال گذشته ۳۳سالمه اما میتونم صداش، رنگ چشماش،قد موهاش، و کسی روکه دوس داشت علاقه ش به کدوم درس و همه چیزش و یکی یکی نقاشی بکشم انقدر که زنده س.روحش شاد

نداشتم و ندارم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
من فقط با همین صمیمی بودم

روحشون شاد خدابهتون صبر بده .من دیگه انقدر خنثی و عین سنگ شدم همین الان زنگ بزنن بگن خواهرم مرده هیچ عکس العملی نشون نمیدم میشینم بقیه تاپیکار و میخونم .انقدر که دلمو شکوندن و ناراحتم کردن بعضیا 

2810