2777
2789
عنوان

ضعیف بودن تحرک اسپرم

59 بازدید | 12 پست

خانمها توروخدا اگه کسی تحرک اسپرم همسرش ضعیف بوده و طبیعی باردار شده جوابمو بده که چیکار کرده برای درمانش🥹

فقط طبیعی باردار شده جواب بده ممنون میشم

سلام عزیزم گیاه خرنوب بگیر بهشون بده با گرده خرما خوب میشن.

85 میلیون تعداد اسپرم داره 

33 درصد تحرک

40 درصد هم مورفولوژی 

خرنوب هم هرشب بهش جوشانده میدم صبحا هم با عسل و ماهی سمنقور و جنسینگ قرمز اینا میخوره قرص های دکتر هم میخوره تاثیری نداره😞یکسال و نیم اقدامم 6 ماهه فهمیدم شوهرم اسپرمش اینجوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند مدت میدی؟

برج 12‌ تو سایت خوندم به مدت دو ماه بعدش دادم بهش بعد رفت آزمایش همه چیزس بالا بود یکمی مونده بود ب نرمال شدن شوهرم گفت بسه چقدر بخورم بارداری ک نشدی رهاش کرد الان دوباره به 50 روزی هست میخوره 

نه خداروشکر

خداروشکر ولی خودتو تقویت کن و به شوهرت داروها بده زودی جواب میگیری اینو بدون هرچی فکرش باشی دیر تر میگیره خودتو سرگرم کن زودی باردار میشی 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
خداروشکر ولی خودتو تقویت کن و به شوهرت داروها بده زودی جواب میگیری اینو بدون هرچی فکرش باشی دیر تر م ...

هر چیزی شوهرم میخوره منم میخورم هر چیز تقویتی باشه ورزش هم میکنم غداهای ممنوعه هم نمیخورم همیشه هم پریودام جلو نیفته خیلی‌ رحمم آماده هست فکر کنم قسمت نیست 😞

یعنی بیخیال و ناامید بشم بچه میاد ؟؟؟

بیخیال بشو ولی ناامید نه 

من یکسال و نیم درگیرش بودم دیدم نمیشه رفتم سرکار و اصلا فکر بچه در اومدم باردار شدم

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
بیخیال بشو ولی ناامید نه من یکسال و نیم درگیرش بودم دیدم نمیشه رفتم سرکار و اصلا فکر بچه در اومدم با ...

خداروشکر باید منم خودمو سرگرم کنم ببینم خدا بهم نگاه میکنه