2777
2789
چون روابط زیادشده دیگه کسی به ازدواج زیاد فکرمیکنم مخصوصا آقایونجبهه نگیرید لطفا الکی

۱۴ سکه معادل حدودا ۷۰۰ میلیون تومان (مهریه-تعهد) ورودی ازدواج‌ه؛ 

با فکر مادی‌ و بی‌اعتقادی که به موضوع نگاه کنه یک مرد و با جامعه زنانی روبرو باشه  که هر وقت اراده کنه می‌تونه یکی‌شون رو به عنوان پارتنر جدید؛ انتخاب کنه؛ 

نتیجه‌اش چه راه و روشی می‌شه؟!

پیش خودش می‌گه با همون ۷۰۰ میلیون تو با ۲۰ـ۱۰ نفر تو سال‌های جوونی‌ام هستم! و کیف دنیا رو می‌کنم! هیچ مسولیتی هم ندارم و هر لحظه دلم رو زدن پاشون رو از زندگی‌م می‌برم! 

همون جمله‌ی اهانت باری که برای یک لیوان شیر، گاو نمی‌گیرم! 

و متاسفانه این وسط افراد نجیب و درست که وجدان و نجابتشون مجوز این سبک زندگی لجنبار رو نمی‌ده آسیب شدید می‌بینن و از زندگی جا می‌مونن!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتاازدوستای شوهرم بچه دارن ولی هرهفته میرن خونه تیمی

اره دیگه مرد جماعت از رو تنوع همه کاری می کنه بعدم قسم جون بچه وامام وهمه رو میخوره ، زن دست وپا گیرشه اکثرا یه زن بقول خودشون آفتاب مهتاب ندیده میگیرن توخونشون باشه وبچه براشون بیاره خیالشون راحت  باشه خودشونم فرصت گیرشون بیاد .... 

بیست وسه

جاداری هنوزولی حضرت علی میگه هروقت حاجتت دیرشدزیاداستغفارکن شمام انجام بده ایشاله جواب بگیری

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
وواسه همینه مریضیا زیاد شده🤦‍♀️

میدونی چقداچ پی وی زیادشده چمیدونم ایدز وکوفت وزهر مار بعدم مرده میره میگیره میده زن بدبختی اونوقت قسم وآیه از دسشویی عمومی گرفتم نمیدونم استخر وشلواردوستمو پوشیدم

جاداری هنوزولی حضرت علی میگه هروقت حاجتت دیرشدزیاداستغفارکن شمام انجام بده ایشاله جواب بگیری

اتفاقاذکراستغفارربی واتوب الیه روزی۴۰۰مرتبه میگم،استغفارهفتادبندی هم چن باری خوندم

میدونی چقداچ پی وی زیادشده چمیدونم ایدز وکوفت وزهر مار بعدم مرده میره میگیره میده زن بدبختی اونوقت ق ...

دوستم منشی ماماست میگ اگر در طول روز ۱۰ تا بیمار بیان ۷ تا زگیل دارن خیلی وحشتناک شده 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
میدونی چقداچ پی وی زیادشده چمیدونم ایدز وکوفت وزهر مار بعدم مرده میره میگیره میده زن بدبختی اونوقت ق ...

شلواردوستم😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810